Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νολίτο: «Νομίζω ότι το ''Brexit'' είναι ένας χορός του NBA»

Νολίτο: «Νομίζω ότι το »Brexit» είναι ένας χορός του NBA»

Η επιλογή των Βρετανών να ταχθούν υπέρ της εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο χθεσινό δημοψήφισμα αποτελεί το σημαντικότερο θέμα συζήτησης σε ολόκληρο τον κόσμο. Φαίνεται, ωστόσο, ότι το Brexit δεν έχει απασχολήσει τον Νολίτο, ο οποίος, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, βρίσκεται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Μάντσεστερ Σίτι. Aυτό γιατί ο Ισπανός διεθνής αιφνιδιάστηκε, όταν ρωτήθηκε από ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του τι είναι το «Brexit», και η απάντησή του μάλλον προκαλεί έκπληξη. «Νομίζω ότι είναι ένας χορός ή ίσως κάνω λάθος» είπε και συμπλήρωσε: «Ένας χορός που κάνουν στο NBA».

Η επιλογή των Βρετανών να ταχθούν υπέρ της εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο χθεσινό δημοψήφισμα αποτελεί το σημαντικότερο θέμα συζήτησης σε ολόκληρο τον κόσμο.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι το Brexit δεν έχει απασχολήσει τον Νολίτο, ο οποίος, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, βρίσκεται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Μάντσεστερ Σίτι.

Aυτό γιατί ο Ισπανός διεθνής αιφνιδιάστηκε, όταν ρωτήθηκε από ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του τι είναι το «Brexit», και η απάντησή του μάλλον προκαλεί έκπληξη. «Νομίζω ότι είναι ένας χορός ή ίσως κάνω λάθος» είπε και συμπλήρωσε: «Ένας χορός που κάνουν στο NBA».

Ο 29χρονος άσος, ο οποίος προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τη Θέλτα, αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση με την εθνική Ισπανίας στο EURO 2016 και συμπεριλήφθηκε στο αρχικό σχήμα της «ρόχα» και στους τρεις αγώνες της φάσης των ομίλων.

«Στη ζωή πρέπει να είσαι γενναίος και να παίρνεις αποφάσεις. Προσπαθώ να πάρω τις σωστές αποφάσεις» ήταν η απάντησή του, όταν ρωτήθηκε για ενδεχόμενη μετακίνησή του στο Μάντσεστερ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024