
Η «wonder woman» Λίντα Κάρτερ θα συμμετέχει στο «Supergirl»
...
Μαντώ Σιώμου
Η ηθοποιός Λίντα Κάρτερ, που υποδυόταν την Βιονική Γυναίκα, στην τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του 70, Wonder Woman, θα συμμετέχει στην δεύτερη σεζόν του Supergirl, του Τhe CW, ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.
Οι εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς, Γκρεγκ Μπερλάντι και Άντριου Κράισμπεργκ, είχαν δηλώσει τον Μάρτιο, ότι ήθελαν την Κάρτερ, για τον συγκεκριμένο ρόλο, στον πρώτο κύκλο αλλά το πρόγραμμά της δεν της το επέτρεπε, έτσι σκόπευαν να κάνουν το κάστινγκ για την ερχόμενη σεζόν.
Η Κάρτερ, έπαιζε την Wonder Woman στην ομότιτλη σειρά, από το 1975 έως το 1979. Ήταν η πρώτη σειρά με πρωταγωνίστρια ηρωίδα γυναίκα, που προβλήθηκε στην τηλεόραση.
Η ηθοποιός, εμφανίστηκε τελευταία φορά στην τηλεόραση το 2013, σε επεισόδιο της σειράς Two and a Half Men, του CBS. Καθώς επίσης, εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο του Smallville το 2007.
Η συνέχεια του Supergirl, θα προβληθεί στο νέο του δίκτυο, στις 10 Οκτωβρίου.
entertainment.in.gr
- Ολική έκλειψη Ηλίου θα ρίξει τη σκιά της στην Ευρώπη στις 12 Αυγούστου
- Περισσότερα από 2000 κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, – Πρωτοφανής ο ρυθμός εξάπλωσης, λένε οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα
- Πυρκαγιά στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης: Μήνυμα εκκένωσης από το 112
- Κυψέλη: Ανάστατοι οι κάτοικοι που βλέπουν ρωγμές στις πολυκατοικίες τους – «Όλα ξεκίνησαν από τον μετροπόντικα» λένε
- Ρωσία: Νόμιμοι στόχοι τα ξένα στρατεύματα που θα σταλούν στην Ουκρανία μετά την ειρηνευτική συμφωνία
- Τα εσώρουχα ως status symbol – Η ανατομία του λογότυπου Calvin Klein

