
Προσλήψεις στη ΜΟΔ, προανήγγειλε ο Αλέξης Χαρίτσης
Προσλήψεις για τη Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ), προανήγγειλε ο υφυπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα είπε, υπογραμμίζοντας πως υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης της ΜΟΔ με νέα στελέχη, δεδομένου του ότι είχαν να γίνουν προσλήψεις εδώ και δέκα χρόνια.
Προσλήψεις για τη Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ), προανήγγειλε ο υφυπουργός Οικονομίας, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.
Ο υφυπουργός, που είναι αρμόδιος για το ΕΣΠΑ, πρόσθεσε ότι, η διαδικασία των προσλήψεων αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα και υπογράμμισε, πως υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης της ΜΟΔ με νέα στελέχη, δεδομένου του ότι είχαν να γίνουν προσλήψεις εδώ και δέκα χρόνια.
Συνεχίζοντας ανέφερε, ότι, στόχος είναι να υπάρξει ένα αξιοκρατικό σύστημα επιλογής προσωπικού για τη διαχείριση του ΕΣΠΑ.
Αναφερόμενος στη μείωση της γραφειοκρατίας επισήμανε ότι, με το νέο ΕΣΠΑ θα υπάρξει δραστική μείωση των ενδιάμεσων φορέων, οι οποίοι μειώνονται από 60 σε πέντε, ενώ οι επιτελικές δομές θα είναι ανάλογες με τις επιτελικές δομές των υπουργείων.
Από την πλευρά της η υφυπουργός, αρμόδια για θέματα Βιομηχανίας, Θεοδώρα Τζάκρη, είπε ότι για τα προβλήματα των αρτοποιιών θα υπάρξει χωριστή νομοθετική παρέμβαση, για την τροποποίηση της αρτοποιητικής δραστηριότητας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μερτς: Προτείνει να δοθεί στην Ουκρανία καθεστώς «συνδεδεμένου μέλους» με την ΕΕ πριν από την πλήρη ένταξή της
- Ρόδος: Τι είπε στην απολογία του ο 44χρονος για το τροχαίο με τις δύο νεκρές
- Ποιοι σκύλοι επιτίθενται τελικά στους ανθρώπους; – Τι δείχνουν τα στοιχεία
- Eurogroup: Το «αγκάθι» του στεγαστικού στο επίκεντρο – Τα μοντέλα που θα συζητηθούν
- Ο Αταμάν συνδέεται με την Μπαρτσελόνα
- Χαλκίδα: Ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού λόγω ακύρωσης δρομολογίων – Ανακοίνωση της Hellenic Train
