Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στo Συμβούλιο της Ευρώπης ο Αλέξης Τσίπρας

Στo Συμβούλιο της Ευρώπης ο Αλέξης Τσίπρας

Ενώπιον της Ολομέλειας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Στρασβούργο θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σήμερα, Τετάρτη. Νωρίτερα ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου, ενώ θα ακολουθήσουν το ραντεβού με τον γγ του Συμβουλίου της Ευρώπης και οι επαφές με Έλληνες βουλευτές που μετέχουν στην κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Ενώπιον της Ολομέλειας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Στρασβούργο θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σήμερα, Τετάρτη.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου, ενώ θα ακολουθήσουν το μεσημέρι το ραντεβού με τον γγ του Συμβουλίου της Ευρώπης και οι επαφές με Έλληνες βουλευτές που μετέχουν στην κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Επίσης, θα παρατεθεί γεύμα προς τιμήν του πρωθυπουργού και του πρωθυπουργού της Εσθονίας από τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής Συνέλευσης.

Ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου Γκουίντο Ραϊμόντι και τον Έλληνα δικαστή στο ΕΔΔΑ κ. Λίνο Αλέξανδρο Σισιλιάνος.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού έχει ως εξής:

  • 13:00 – Γεύμα προς τιμήν του Πρωθυπουργού και του Πρωθυπουργού της Εσθονίας, (προεδρεύουσα χώρα στο ΣτΕ), Τάαβι Ρούιβας, από τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης.
  • 14:30 – Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, Γκουίντο Ραϊμόντι, και τον Έλληνα Δικαστή στο ΕΔΔA, Λίνο-Αλέξανδρο Σισιλιάνο.
  • 15:30 – Ομιλία στην Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024