
Δίωξη για ανθρωποκτονία στον Τόμας Μέιρ, δράστη της επίθεσης στην Τζο Κοξ
Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε το Σάββατο ότι άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία στον Τόμας Μέιρ, φερόμενο δράστη της δολοφονίας της βουλευτίνας Τζο Κοξ.
Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε το Σάββατο ότι άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία στον Τόμας Μέιρ, φερόμενο δράστη της δολοφονίας της βουλευτίνας Τζο Κοξ.
«Ασκήσαμε δίωξη σε έναν άνδρα για ανθρωποκτονία, σοβαρή σωματική βλάβη, κατοχή όπλου με πρόθεση διάπραξη εγκλημάτων και κατοχή επιθετικού όπλου» δήλωσε ο Νικ Γουάλεν, επικεφαλής της αστυνομίας του Γιόρκσαϊρ, σε ανακοίνωσή του.
Ο Τόμας Μέιρ, 52 ετών, αναμένεται να παρουσιαστεί στις δικαστικές αρχές στο Γουστμίνστερ στο Λονδίνο, ανέφερε ο Γουάλεν.
Στο σπίτι του δράστη της δολοφονικής επίθεσης βρέθηκαν ναζιστικά σύμβολα και βιβλία της Ακροδεξιάς, ανάμεσά τους και ένας οδηγός για το πώς να κατασκευάσει κανείς ένα αυτοσχέδιο πιστόλι.
Ο 52χρονος είναι ο μόνος συλληφθείς και η αστυνομία εκτιμά πως έδρασε μόνος και πως η επίθεση κατά της Τζο Κοξ ήταν «στοχευμένη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μυθικό τέταρτο δεκάλεπτο από τον Ολυμπιακό – Έβαλαν 31 πόντους οι «ερυθρόλευκοι»
- Ουρμπόνας: «Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον Μοντέρο» (pic)
- Θρυλικό μήνυμα από Βαγγέλη Μαρινάκη και ΠΑΕ Ολυμπιακός για την κατάκτηση της Euroleague (pic)
- Η Κρήτη πανηγυρίζει για το τρόπαιο του Ολυμπιακού
- Πίτερς: «Για τέσσερα χρόνια παλέψαμε με αυτή την ομάδα – Νιώθω ευλογημένος»
- L’ Equipe: “Ο Φουρνιέ οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης”

