
Γυναίκα 106 ετών έγινε η γηραιότερη λαμπαδηδρόμος στην ιστορία
Το πρώτο... παγκόσμιο ρεκόρ των Ολυμπιακών του 2016 είναι γεγονός, πριν ακόμη αρχίσουν οι Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Και το πέτυχε η Άιντα Μέντες, μια γυναίκα 106 ετών(!), που μετείχε στη λαμπαδηδρομία και έγινε ο γηραιότερος λαμπαδηδρόμος στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.
Το πρώτο… παγκόσμιο ρεκόρ των Ολυμπιακών του 2016 είναι γεγονός, πριν ακόμη αρχίσουν οι Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Και το πέτυχε η Άιντα Μέντες, μια γυναίκα 106 ετών(!), που μετείχε στη λαμπαδηδρομία και έγινε ο γηραιότερος λαμπαδηδρόμος στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.
Μέχρι σήμερα το ρεκόρ κατείχε ο Ρώσος Αλεξάντερ Καπταρένκο, ο οποίος το 2014 σε ηλικία 101 ετών ήταν λαμπαδηδρόμος στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι.
«Νιώθω απίστευτη χαρά και είμαι ευγνώμων που έζησα αυτή τη χαρά. Δεν το περίμενα αυτό στη ζωή μου και είμαι περήφανη που το πέτυχα» δήλωσε η ευτυχισμένη Μέντες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΠΑΣΟΚ: Κρίσιμο Πολιτικό Συμβούλιο – Μηνύματα Ανδρουλάκη στο εσωτερικό και ανακοίνωση «κυβερνητικής ομάδας»
- Συνταγή: Αραβική με κοτόπουλο και σως γιαουρτιού
- Ανοιχτή πληγή για το Μαξίμου οι υποκλοπές – Μπαίνουν στην εξίσωση για πρόωρες εκλογές
- Μαρούσι: Άγνωστοι πυρπόλησαν αυτοκίνητα της Περιφέρειας
- Ανεβαίνει η θερμοκρασία, συννεφιά και βροχές στα ορεινά
- Πανελλαδικές 2026: Σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΓΕΛ






