
Συνάντηση Τουσκ, Γιούνκερ, Σουλτς την επομένη του βρετανικού δημοψηφίσματος
Οι επικεφαλής των τριών θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συναντηθούν στις Βρυξέλλες την Παρασκευή 24 Ιουνίου, μία ημέρα μετά την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος στη Βρετανία για την παραμονή ή μη της χώρας στην ΕΕ.
Οι επικεφαλής των τριών θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συναντηθούν στις Βρυξέλλες την Παρασκευή 24 Ιουνίου, μία ημέρα μετά την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος στη Βρετανία για την παραμονή ή μη της χώρας στην ΕΕ.
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς θα έχουν συνάντηση, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Κομισιόν.
Στη συνάντηση θα συμμετάσχει και ο ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε, του οποίου η κυβέρνηση ασκεί την εξάμηνη προεδρία στην ΕΕ.
Ευρωπαίοι αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι μία τέτοια συνάντηση επρόκειτο να λάβει χώρα, προκειμένου να μελετηθούν τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος και να προετοιμάσουν οι επικεφαλής των θεσμών της ΕΕ μία κοινή απάντηση σε αυτά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βροχερή η φετινή Πρωτομαγιά – Ξεπέρασε τα 55 mm το ύψος βροχής στη Σέττα Εύβοιας
- Εσείς θα βλέπατε την ταινία «Θα παντρευτώ μια πόρνη για να κάνω οικονομία»;
- «Έντρικ θα επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης και θα αναλάβει ηγετικό ρόλο»
- Καλοκαίρι στον αέρα: Ακυρώσεις, ελλείψεις καυσίμων και ο εφιάλτης των πανάκριβων διακοπών
- Market Pass: Οι δικαιούχοι, τα ποσά και τα εισοδηματικά κριτήρια
- Ο Γκουαρδιόλα προτίμησε να δει αγώνα Γ’ κατηγορίας αντί τη ματσάρα Παρί – Μπάγερν! – Πώς το εξήγησε



