
Ήττα και 17η θέση για τις Αρβανίτη/Καραγκούνη
Η Εθνική Γυναικών βρέθηκε κοντά σε μια μεγάλη νίκη, όμως οι Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη έχασαν το παιχνίδι τους στις λεπτομέρειες και περάτωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Grand Slam του Όλστιν καταλαμβάνοντας τη 17η θέση.
Η Εθνική Γυναικών βρέθηκε κοντά σε μια μεγάλη νίκη, όμως οι Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη έχασαν το παιχνίδι τους στις λεπτομέρειες και περάτωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Grand Slam του Όλστιν καταλαμβάνοντας τη 17η θέση.
Το ελληνικό δίδυμο ηττήθηκε με 1-2 (18-21, 21-15, 17-19) από τις Γερμανίδες Μπίενεκ, Γκρόσνερ. Μετά την απώλεια του πρώτου σετ αντέδρασε ισοφαρίζοντας εύκολα σε 1-1 και φτάνοντας να προηγηθεί με 13-10 και 14-12 στο τάι μπρέικ. Εκεί όμως δεν μπόρεσε να τελειώσει το παιχνίδι, για να απωλέσει το προβάδισμα στο 16-17 και να χάσει τελικά ματς και σετ με 17-19.
Ήττα με 0-2 (17-21, 21-23) από τους Λετονούς Σαμοΐλοφς, Σμέντινς γνώρισαν στο δεύτερο αγώνα τους και οι Κοτσιλιάνος, Ζουπάνης, οι οποίοι ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στις 16:20 απέναντι στους Ρώσους Μπικάνοφ, Κοσκάρεφ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μουντιάλ: Το «μοντέλο» της Goldman Sachs» δίνει ως φαβορί την Ισπανία
- Διχασμένη η ΕΕ για την τοποθέτηση διαπραγματευτή με την Ρωσία – Η απάντηση Πούτιν
- Γιατί ο Ερντογάν «αγάπησε» έναν παλιό του αντίπαλο – Άλλους τους φυλακίζει, κάποιους τους επιλέγει
- Η Ελλάδα καταδίκασε επιθέσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία
- Η Πολωνία εξοργισμένη ζητά να αφαιρεθεί παράσημο που έχει αποδώσει στον Ζελένσκι
- Οι ΗΠΑ χτύπησαν ταχύπλοο φερόμενων διακινητών ναρκωτικών

