Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κάρι ζήτησε συγγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά του

Ο Κάρι ζήτησε συγγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά του

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έκαναν ένα ακόμα βήμα στην ιστορική προσπάθεια επιστροφή τους, επικρατώντας με 115-101 των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Στο ματς αυτό ο Στέφεν Κάρι αποβλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του. Ο MVP του πρωταθλήματος αποβλήθηκε με έξι φάουλ δεχόμενος μάλιστα και τεχνική ποινή για διαμαρτυρία. Ηταν τέτοια μάλιστα η οργή του Κάρι, που πέταξε την προστατευτική μασέλα του σ' έναν φίλαθλο μετά το έκτο φάουλ που φορτώθηκε, έξαλλος για τη διαιτησία.

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έκαναν ένα ακόμα βήμα στην ιστορική προσπάθεια επιστροφή τους, επικρατώντας με 115-101 των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Στο ματς αυτό ο Στέφεν Κάρι αποβλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο MVP του πρωταθλήματος αποβλήθηκε με έξι φάουλ δεχόμενος μάλιστα και τεχνική ποινή για διαμαρτυρία. Ηταν τέτοια μάλιστα η οργή του Κάρι, που πέταξε την προστατευτική μασέλα του σ’ έναν φίλαθλο μετά το έκτο φάουλ που φορτώθηκε, έξαλλος για τη διαιτησία.

Μετά το ματς ο Κάρι ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του μετά την αποβολή του στον έκτο τελικό του ΝΒΑ: «Έχω ξαναπετάξει τη μασέλα μου. Συνήθως προσπαθώ να πετύχω τη γραμματεία, αλλά αυτή τη φορά αστόχησα. Δεν ήθελα να πετύχω έναν φίλαθλο. Φυσικά και δεν το ήθελα, γι’ αυτό και πήγα να του ζητήσω συγγνώμη. Απλώς έβγαλα τον εκνευρισμό μου. Χρεώθηκα δύο φάουλ που πιστεύω πως δεν έκανα, πάνω στον Κάιρι και τον ΛεΜπρόν, και εκνευρίστηκα που δεν μπορούσα άλλα να βοηθήσω την ομάδα μου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024