
Έκαψαν το αυτοκίνητο βετεράνου ποδοσφαιριστή του Ηρακλή
...
Στόχος εμπρηστών έγινε, στη διάρκεια της νύχτας, το Ι.Χ. αυτοκίνητο του παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Μάκη Σεντελίδη. Άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο όχημα, το οποίο ήταν σταθμευμένο επί της οδού Πολυδώρου στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης, προκαλώντας ζημιά στο μπροστινό του μέρος.
Η φωτιά σβήστηκε από την Πυροσβεστική που κλήθηκε στο σημείο. Ο βετεράνος αμυντικός του «Γηραιού» φέρεται ως εκ των συνεργατών του προέδρου της ομάδας Σπύρου Παπαθανασάκη, με τον τελευταίο να έχει μετατραπεί τον τελευταίο καιρό σε «persona non grata» για τους οργανωμένους οπαδούς του συλλόγου, που ζητούν την απομάκρυνσή του.
Από τις Αρχές, που ανέλαβαν τις έρευνες για την υπόθεση, εξετάζεται η εκδοχή ο εμπρησμός να συνδέεται με τα διοικητικά του Ηρακλή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Πολωνία εξοργισμένη ζητά να αφαιρεθεί παράσημο που έχει αποδώσει στον Ζελένσκι
- Οι ΗΠΑ χτύπησαν ταχύπλοο φερόμενων διακινητών ναρκωτικών
- Το Πεντάγωνο φιλοξένησε τις πρώτες στρατιωτικές συνομιλίες Ισραήλ – Λιβάνου με στόχο τη Χεζμπολάχ
- Κορυφαίοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι από ΗΠΑ και Κούβα συναντήθηκαν στο Γκουαντανάμο
- Επίθεση ουκρανικού drone στo περιοχή Μπέλγκοροντ της Ρωσίας με δύο νεκρούς
- Η Χεζμπολάχ έχει βάλει στο στόχαστρο Ισραηλινούς αξιωματικούς με χρήση drone




