Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Σπείρα νεαρών διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές

Σπείρα νεαρών διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές

Εγκληματική ομάδα νεαρών που διακινούσαν ναρκωτικά σε μαθητές εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Αργυρούπολης. Συνελήφθησαν τρία άτομα, μέλη της σπείρας, ηλικίας 15, 16 και 19 ετών. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., παρακινούσαν μαθητές να τους παραδίδουν κοσμήματα κι αντικείμενα αξίας που θα αφαιρούσαν από τους γονείς τους, ως αντίτιμο για την αγορά των ναρκωτικών.

Εγκληματική ομάδα νεαρών που διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες σε μαθητές εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Αργυρούπολης.

Συνελήφθησαν την Τρίτη τρία άτομα, μέλη της σπείρας, ηλικίας 15, 16 και 19 ετών.

Προηγήθηκε καταγγελία σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές της Αργυρούπολης. Μετά από έρευνες, εντοπίστηκε ένας από τους ανήλικους συλληφθέντες, έξω από σχολικό συγκρότημα της περιοχής, να κατέχει μικροποσότητα χασίς.

Όπως προέκυψε, τουλάχιστον κατά το τελευταιό εξάημνο, οι δράστες είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διακίνηση χασίς σε ανήλικους μαθητές.

Χαρακτηριστικό της δράσης της σπείρας ήταν το γεγονός ότι παρακινούσαν τους μαθητές να τους παραδίδουν, ως αντίτιμο για την αγορά των ναρκωτικών, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας που θα αφαιρούσαν από τους γονείς τους.

Κατά την έρευνα στο σπίτι του 19χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα τα οποία προέκυψε ότι ανήκαν σε γονέα ανηλίκου, καθώς και κοσμήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, οποίος τους παρέπεμψε στους αρμόδιους ανακριτές.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Εγκλωβισμένοι στα πατρικά τους οι νέοι – «Θηλιά» το υψηλό κόστος ζωής και τα υψηλά ενοίκια

Καθώς η προσιτή διαβίωση γίνεται ολοένα και περισσότερο πρόβλημα σε όλη την Ευρώπη, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ορίσει τον πρώτο επίτροπο της ΕΕ με άμεση ευθύνη για τη στέγαση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024