Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με αστειάκια για τη νοσοκόμα «ξύπνησε» από την επέμβαση ο Μπερλουσκόνι

Με αστειάκια για τη νοσοκόμα «ξύπνησε» από την επέμβαση ο Μπερλουσκόνι

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι όχι μόνο ήταν «διαυγής» και «σε άριστη κατάσταση», αλλά έκανε και αστεία για την... νοσοκόμα, λιγότερο από 24 ώρες μετά την επέμβαση ανοιχτής καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε για την αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε στο Μιλάνο.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι όχι μόνο ήταν «διαυγής» και «σε άριστη κατάσταση», αλλά έκανε και αστεία για την… νοσοκόμα, λιγότερο από 24 ώρες μετά την επέμβαση ανοιχτής καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε για την αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε στο Μιλάνο.

«Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι διαυγής και σε άριστη κατάσταση» δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη ο καρδιοχειρουργός Οτάβιο Αλφιέρι, ο οποίος πραγματοποίησε την τετράωρη χειρουργική επέμβαση στον 79χρονο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

«Αφαιρέσαμε και αντικαταστήσαμε την άρρωστη βαλβίδα. Κατά τα άλλα, η καρδιά του είναι πολύ καλά και είμαι απόλυτα ήσυχος» δήλωσε.

Ο προσωπικός γιατρός του Μπερλουσκόνι, Αλμπέρτο Τζανγκρίλο, δήλωσε δε στους δημοσιογράφους ότι μόλις 30 δευτερόλεπτα αφότου αποδεσμεύτηκε το πρωί της Τετάρτης από τη μηχανική υποστήριξη ο (πρώην) Καβαλιέρε αστειεύτηκε μαζί του για τη νοσοκόμα που τον φρόντισε στην μονάδα εντατικής, προσφέροντάς της εναλλακτική καριέρα στο τηλεοπτικό κανάλι ιδιοκτησίας του στην Ισπανία, Telecinco.

«O αδελφός μου είναι ξύπνιος και διαυγής. Μίλησα μαζί του. Έχει φυσικά λίγους πόνους, την νύχτα κάποια στιγμή εντάθηκαν, αλλά είναι ο γνωστός μαχητής», δήλωσε και ο μικρότερος αδελφός του Σίλβιο, ο Πάολο Μπερλουσκόνι.

Ο πρώην Καβαλιέρε, αν όλα συνεχίσουν να βαίνουν ομαλά, αναμένεται να εξέλθει μέχρι την Πέμπτη από τη μονάδα εντατικής θεραπείας του Σαν Ραφαέλε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024