
Θρίλερ με σορό άνδρα στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης
Η σορός ενός άνδρα, ηλικίας περίπου 35 ετών, εντοπίστηκε στα Β' Λιμανάκια της Βουλιαγμένης στις 5.30 το πρωί της Τετάρτης. Το θύμα έφερε τραύματα στο κεφάλι και εγκαύματα και η Αστυνομία μιλά για εγκληματική ενέργεια.
Η σορός ενός άνδρα αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε στα Β’ Λιμανάκια της Βουλιαγμένης στις 5.30 το πρωί της Τετάρτης, από διερχόμενο πολίτη που πήγε στα βράχια της περιοχής, στις στροφές της Αθηνών-Σουνίου, για να ψαρέψει.
Το θύμα, ηλικίας περίπου 35 ετών, έφερε τραύματα στο κεφάλι, τα οποία θα διερευνηθούν από τον ιατροδικαστή για να προσδιοριστεί από τι επήλθαν.
Παράλληλα, ο άτυχος άνδρας έφερε και εγκαύματα, κυρίως στο πρόσωπο, καθώς ο δράστης επιχείρησε να τον κάψει για να εξαφανίσει τα ίχνη του.
Η ΕΛ.ΑΣ. μιλά για εγκληματική ενέργεια που διαπράχθηκε εντός του τελευταίου 24ώρου και αναζητά τα στοιχεία ταυτότητας του θύματος, που δεν έφερε πάνω του προσωπικά αντικείμενα.
Φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.
Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κοινωνικός Τουρισμός: Σήμερα Δευτέρα η τελευταία μέρα για τις αιτήσεις
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (27/4): Πού θα δείτε το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Οταν το επίδικο είναι η πραγματική αλλαγή, οι πολιτικές διεργασίες δεν μπορεί να ακολουθούν την πεπατημένη
- Μια ματιά στο οικογενειακό άλμπουμ των «αυτοεξόριστων» Μαύρων Πανθήρων στην Αλγερία
- Τρεις νεκροί στο τελευταίο στρατιωτικό πλήγμα των ΗΠΑ σε «σκάφος με ναρκωτικά» στον Ειρηνικό Ωκεανό
- Εξαπλώνεται το φαινόμενο του shrinkflation στα σούπερ μάρκετ – Τι να προσέχουμε
