Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέρασε πρώτο το Μεξικό, αποχαιρέτησε η Ουρουγουάη

Πέρασε πρώτο το Μεξικό, αποχαιρέτησε η Ουρουγουάη

Το γκολ του Χέσους Κορόνα στο 80', επέτρεψε στο Μεξικό να ισοφαρίσει την Βενεζουέλα (1-1) και να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον τρίτο όμιλο του Copa America Centenario. Ο ήρωας των Μεξικανών, άσος της Πόρτο, έφτασε από τον πάγκο, αντικαθιστώντας (17’) τον Ακίνο που τραυματίστηκε.

Το γκολ του Χέσους Κορόνα στο 80′, επέτρεψε στο Μεξικό να ισοφαρίσει την Βενεζουέλα (1-1) και να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον τρίτο όμιλο του Copa America Centenario. Ο ήρωας των Μεξικανών, άσος της Πόρτο, έφτασε από τον πάγκο, αντικαθιστώντας (17’) τον Ακίνο που τραυματίστηκε.

Η Βενεζουέλα, που είχε επιβεβαιώσει την πρόκρισή της στα προημιτελικά του κορυφαίου τουρνουά από την περασμένη αγωνιστική, άνοιξε νωρίς (10’) τις αποστάσεις στο σκορ, χάρη στο καταπληκτικό σουτ του πρώην παίκτη του του Παναθηναϊκού, Σέμα Βελάσκες, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σάντος.

Οι Αζτέκοι θα αγωνιστούν με την δεύτερη ομάδα από τον όμιλο της Χιλής.

Αποχαιρέτησε με νίκη (3-0) η Ουρουγουάη

Νίκη (3-0) ποδοσφαιρικής τιμής πανηγύρισε η Ουρουγουάη απέναντι στην Τζαμάικα στην τελευταία αγωνιστική του Copa America Centenario.

Οι δύο ομάδες είχαν αποκλειστεί από την περασμένη αγωνιστική της διοργάνωσης, γνωρίζοντας την ήττα και στα δύο πρώτα τους ματς. Ο Αμπέλ Ερνάντες άνοιξε (21’) το σκορ , όταν εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Λοντέιρο. Το αυτογκόλ του Γουάτσον (66), έβαλε την Ουρουγουάη δύο γκολ μπροστά στο σκορ, ενώ ο Καρούχο διαμόρφωσε (89’) το τελικό αποτέλεσμα.

Με αυτό το γκολ η Ουρουγουάη έφτασε τα 2.500 στα 100 χρόνια της διοργάνωσης, πανηγυρίζοντας το πρώτο της το 1916, στο πρώτο τουρνουά του Copa America. Η Τζαμάικα αποχαιρέτησε τις ΗΠΑ, χωρίς να καταφέρει να πάρει βαθμό αλλά και να σημειώσει γκολ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024