
Δεύτερη ανάληψη ευθύνης του μακελειού στο Ορλάντο από την ISIS
Την ευθύνη για την βάρβαρη επίθεση στο Ορλάντο ανέλαβε «επίσημη» ανακοίνωση που μεταδόθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό της ISIS. Η ανάληψη χρησιμοποιούσε την ίδια διατύπωση με το αρχικό μήνυμα ανάληψης ευθύνης, μιλώντας για «στρατιώτη του χαλιφάτου».
Την ευθύνη για την βάρβαρη επίθεση στο Ορλάντο ανέλαβε «επίσημη» ανακοίνωση που μεταδόθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό της ISIS.
Η ανάληψη χρησιμοποιούσε την ίδια διατύπωση με το αρχικό μήνυμα ανάληψης ευθύνης, μιλώντας για «στρατιώτη του χαλιφάτου στις ΗΠΑ».
Συγκεκριμένα, η ISIS διεκδίκησε την ευθύνη με «επίσημο» μήνυμα στο ραδιόφωνο Albayan της οργάνωσης, όπως μεταδίδει το Reuters.
Το μήνυμα ανέφερε πως «Ένας από στρατιώτες του χαλιφάτου στην Αμερική εισέβαλε σε συγκέντρωση σταυροφόρων σε νυχτερινό κέντρο για ομοφυλόφιλους στο Ορλάντ, όπου σκότωσε και τραυμάτισε πάνω από εκατό από αυτούς πριν σκοτωθεί».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισπανία: Εγκαταστάσεις της NASA κοντά στη Μαδρίτη επλήγησαν από τις πυρκαγιές
- Μέση Ανατολή: Η Σαουδική Αραβία πλήττει εγκαταστάσεις των Χούθι – Σειρήνες ηχούν στο Μπαχρέιν
- Η Σαουδική Αραβία επιτέθηκε στους «Χούθι» – Την ευθύνη όμως ανέλαβε η αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Υεμένης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα μπόνους για συνεπείς
- Στο Νέο Δελχί η κυβέρνηση Μόντι τα βάζει με την Gen Z της Ινδίας – Πόσο θα αντέξουν χωρίς ίντερνετ;
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ
