Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συνελήφθη για ασελγείς πράξεις και αποπλάνηση παιδιών στη Ρόδο

Συνελήφθη για ασελγείς πράξεις και αποπλάνηση παιδιών στη Ρόδο

Επ' αυτοφώρω κατελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης από αστυνομικούς ένας 52χρονος να αυνανίζεται έξω από σχολείο στην πόλη της Ρόδου. Όπως διαπιστώθηκε μετά από καταγγελίες πολιτών, προσέγγιζε συστηματικά με το αυτοκίνητό του δύο Γυμνάσια και μέσα στο όχημά του αυτοϊκανοποιούνταν, παρατηρώντας διερχόμενες μαθήτριες.

Επ’ αυτοφώρω κατελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης από αστυνομικούς ένας 52χρονος να αυνανίζεται έξω από σχολείο στην πόλη της Ρόδου.

Συνελήφθη από άνδρες της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, κατηγορούμενος για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, αποπλάνηση παιδιών και ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε μετά από καταγγελίες πολιτών, ο 52χρονος προσέγγιζε συστηματικά με το αυτοκίνητό του δύο Γυμνάσια και μέσα στο όχημά του αυτοϊκανοποιούνταν, παρατηρώντας διερχόμενες μαθήτριες.

Όπως προέκυψε, από τον Σεπτέμβριο του 2015, ο ίδιος ασελγούσε κατ’ επανάληψη σε βάρος δύο κοριτσιών ηλικίας 15 και 16 ετών, παιδιών από το φιλικό περιβάλλον του, είτε στο σπίτι του, είτε σε υπαίθριους χώρους, προσφέροντάς τους μικρά χρηματικά ποσά και άλλα υλικά ανταλλάγματα.

Σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τρία κινητά τηλέφωνα στα οποία βρέθηκαν βίντεο με ασελγείς πράξεις σε βάρος των κοριτσιών, καθώς και 54 φαρμακευτικά χάπια σεξουαλικής διέγερσης.

Και στο παρελθόν ο 52χρονος είχε συλληφθεί για παρόμοια αδικήματα άλλες τρεις φορές, το 2002, το 2004 και το 2009, ωστόσο δεν είχε οδηγηθεί στη φυλακή.

Τώρα, ενώ η Αστυνομία ερευνά πιθανή εμπλοκή του και σε άλλα παρόμοια περιστατικά, ο συλληφθείς οδηγείται την Πέμπτη στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024