
Δύο ήττες στο τάι μπρέικ για Αρβανίτη, Καραγκούνη
Την ήττα στο τάι μπρέικ γνώρισαν και στους δύο σημερινούς αγώνες τους στον Β΄ όμιλο οι Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη, στην πρεμιέρα του Γκραντ Σλαμ τουρνουά που διεξάγεται στο Αμβούργο. Το πρωί η Εθνική ομάδα πάλεψε αλλά δεν άντεξε απέναντι στις πανίσχυρες Βραζιλιάνες Λαρίσα και Ταλίτα, οι οποίες επιβλήθηκαν με 2-1 (18-21, 21-11, 15-9).
Την ήττα στο τάι μπρέικ γνώρισαν και στους δύο σημερινούς αγώνες τους στον Β΄ όμιλο οι Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη, στην πρεμιέρα του Γκραντ Σλαμ τουρνουά που διεξάγεται στο Αμβούργο.
Το πρωί η Εθνική ομάδα πάλεψε αλλά δεν άντεξε απέναντι στις πανίσχυρες Βραζιλιάνες Λαρίσα και Ταλίτα, οι οποίες επιβλήθηκαν με 2-1 (18-21, 21-11, 15-9).
Το απόγευμα αντιμετώπισαν τις Καναδέζες Μπόντερ, Βάλιας, οι οποίες είχαν ηττηθεί με 0-2 από τις Γερμανίδες Χόλτβικ, Σέμλερ.
Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες έχασαν και πάλι με το ίδιο σκορ (12-21, 21-15, 5-15) και τώρα πια χρειάζονται μόνο νίκη στον αυριανό αγώνα τους με το γερμανικό δίδυμο για να έχουν ελπίδες πρόκρισης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)

