
Σε συζητήσεις με τον πρώτο σκόρερ της «Εredivisie» η Τότεναμ
Άδεια για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στην Τότεναμ εξασφάλισε από την Άλκμααρ ο κορυφαίος σκόρερ της εφετινής περιόδου στην Ολλανδία, Βίνσεντ Γιάνσεν. Ο 21χρονος στράικερ βρέθηκε στο Λονδίνο και συζήτησε με τους «πετεινούς» για το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους, ωστόσο, με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν προς το παρόν δεν έχει καθοριστεί κάποιο ραντεβού ανάμεσα στους συλλόγους για να συζητήσουν το οικονομικό.
Άδεια για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στην Τότεναμ εξασφάλισε από την Άλκμααρ ο κορυφαίος σκόρερ της εφετινής περιόδου στην Ολλανδία, Βίνσεντ Γιάνσεν.
Ο 21χρονος στράικερ βρέθηκε στο Λονδίνο και συζήτησε με τους «πετεινούς» για το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους, ωστόσο, με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν προς το παρόν δεν έχει καθοριστεί κάποιο ραντεβού ανάμεσα στους συλλόγους για να συζητήσουν το οικονομικό.
Δημοσιεύματα από την Ολλανδία αναφέρουν ότι η Άλκμααρ για να δώσει το «πράσινο φως» αξιώνει ποσό που υπερβαίνει τα 15 εκ. ευρώ.
Όπως μετέδωσε το SkySports την περασμένη εβδομάδα ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποκετίνο, ο βοηθός του, Χέσους Πέρες και ο επικεφαλής των μεταγραφών, Πολ Μίτσελ παρακολούθησαν τον Γιάνσεν στο φιλικό της εθνικής Ολλανδίας με το ΕΪΡΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το προσχέδιο συμφωνίας με τις ΗΠΑ έχει αδιευκρίνιστα στοιχεία, λέει ο σύμβουλος του Χαμενεΐ
- Μήνυμα από Τεττέη και Τζόλη για νίκη με την Ιταλία (vid)
- Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε τζαμαρία παντοπωλείου – Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο
- ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο σκοπεύει να ακυρώσει την αποστολή πυραύλων Tomahawk στη Γερμανία
- Γιοβάνοβιτς: «Μας χρειάζεται λίγη ακόμα δουλειά, ίδιο σύστημα και με την Ιταλία» (vid)
- ΕΕ: Η άδεια διαμονής σε μία χώρα δεν αποκλείει δικαίωμα παραμονής και σε άλλη




