Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz E-Class Estate 2017: Προσεχώς -και- περιπετειώδης

Mercedes-Benz E-Class Estate 2017: Προσεχώς -και- περιπετειώδης

Η γερμανική φίρμα σχεδιάζει μια crossover προσθήκη στην γκάμα της E-Class Estate η οποία διαθέτοντας αυξημένη απόσταση από το έδαφος, τετρακίνηση και μια πιο περιπετειώδη εμφάνιση θα προσανατολίσει το επιβλητικό Estate σε πιο περιπετειώδεις διαδρομές.

Η πρακτικότερη εκδοχή της E-Class συστήθηκε από τη γερμανική φίρμα ως το «ευφυέστερο Estate» που έχει κατασκευάσει ποτέ και πλέον η Mercedes-Benz ετοιμάζεται να προσθέσει στο μείγμα και μια αυξημένη δόση περιπέτειας προετοιμάζοντας μια crossover έκδοση η οποία αναμένεται κάνει την εμφάνισή της μέσα στο 2017.

Όπως εξάλλου δήλωσε, μην αφήνοντας πολλά περιθώρια αμφιβολιών ο επικεφαλής μηχανικός εξέλιξης της E-Class Estate κατά την παρουσίασή της, η «Mercedes-Benz χρειάζεται να προσεγγίσει τα Estate στα SUV».

Επίσης, όπως ο ίδιος επεσήμανε το μοντέλο της Mercedes-Benz που θα αναλάβει να αντιμετωπίσει προτάσεις όπως το Α6 Allroad, «δεν απέχει πολύ ακόμα», αφήνοντας να εννοηθεί ότι η πιο off-road έκδοση της E-Class Estate θα κάνει την εμφάνισή της πριν το τέλος του 2017.

Σε ό,τι αφορά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία προστατευτικών πλαστικών περιμετρικά του αμαξώματος αλλά και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος.

Η γκάμα κινητήρων θα προέλθει από τις ήδη γνωστές επιλογές της Ε-Class Estate ξεκινώντας από την E 220d με το τετρακύλινδρο μοτέρ των 2,0 λίτρων με απόδοση 194 ίππους και φτάνοντας ως την πανίσχυρη V6 πετρελαιοκίνητη έκδοση 350d.

Σε δεύτερο χρόνο, στις επιλογές της off-road Ε-Class Estate αναμένεται να προστεθεί και plug-in υβριδικής εκδοχή με κινητήρα βενζίνης και ηλεκτρικό μοτέρ η οποία θα αποτελέσει μέρος της γκάμας και των υπόλοιπων εκδόσεων αμαξώματος της E-Class.

Φυσικά, κοινός παρονομαστής όλων των νέων crossover εκδόσεων της E-Class Estate ανεξαρτήτως κινητήρα θα αποτελέσει το σύστημα τετρακίνησης 4Μatic.

Αυτό που δεν έχει ωστόσο ακόμα γίνει γνωστό είναι η ονομασία που θα επιλέξει η Mercedes-Benz προκειμένου να διαχωρίσει την νέα και πιο περιπετειώδη έκδοση της E-Class από την «απλή» Estate, ωστόσο η αποκάλυψή του δείχνει πλέον να αποτελεί θέμα –λίγου- χρόνου.

Auto Express

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024