
Προπονήσεις με τους Σανς για Παπαγιάννη και συμμετοχή στα ντραφτ
Ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στους φετινούς τελικούς της Α1 με τον Ολυμπιακό, βρίσκεται στις ΗΠΑ και «κυνηγάει» το όνειρό του για μια θέση στο ΝΒΑ. Ο νεαρός σέντερ του Παναθηναϊκού θα προπονηθεί με τους Φοίνιξ Σανς, ενώ τις επόμενες ημέρες θα περάσει από τα προπονητικά καμπ των Μπόστον Σέλτικς, Σικάγο Μπουλς και Ντιτρόιτ Πίστονς.
Ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στους φετινούς τελικούς της Α1 με τον Ολυμπιακό, βρίσκεται στις ΗΠΑ και «κυνηγάει» το όνειρό του για μια θέση στο ΝΒΑ.
Ο νεαρός σέντερ του Παναθηναϊκού θα προπονηθεί με τους Φοίνιξ Σανς, ενώ τις επόμενες ημέρες θα περάσει από τα προπονητικά καμπ των Μπόστον Σέλτικς, Σικάγο Μπουλς και Ντιτρόιτ Πίστονς.
Ο Παπαγιάννης έχει δηλώσει συμμετοχή στα ντραφτ του ΝΒΑ για το 2016 (σ.σ. έχει δικαίωμα να την αποσύρει μέχρι τις 13/6) και ελπίζει με την απόδοση του στις προπονήσεις να πείσει κάποια ομάδα να τον επιλέξει στους πρώτους 30 παίκτες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ελπιδοφόρος: Η ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής για την αδιαθεσία του
- «Είμαι έτοιμος να παίξω σε ένα άλλο πρωτάθλημα»: Ο Λεάο ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη Μίλαν (vid)
- Συναγερμός στην Μάνδρα με άντρα που απειλεί να πέσει από ταράτσα – Κρατά δρεπάνι και μαχαίρι
- Το μήνυμα που έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον τελικό του Champions League: «Τι υπέροχη στιγμή για το άθλημα μας» (pic, vid)
- Νέα Σμύρνη: Στο νοσοκομείο 15χρονος μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ
- Λίβανος: Ισραηλινή επιδρομή σε νοσοκομείο με 13 τραυματίες


