
Κέιτ Μπλάνσετ και Σάντρα Μπούλοκ στη θηλυκή «Συμμορία των Έντεκα»;
...
Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη
Ακολουθώντας τη μόδα που θέλει δημοφιλείς ταινίες να γυρίζονται ξανά με γυναίκες ηρωίδες αντί για άνδρες, «Η Συμμορία των 11» ετοιμάζεται για τη μεγάλη οθόνη.
Την ταινία θα σκηνοθετεί ο Γκάρι Ρος (σκηνοθέτης του Hunger Games) με τον Στίβεν Σόντερμπεργκ ως παραγωγό και την Σάντρα Μπούλοκ σε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Πληροφορίες που μεταδίδει το Playlist θέλουν μία ακόμα μεγάλη σταρ να βρίσκεται κοντά σε έναν από τους κεντρικούς ρόλους: την Κέιτ Μπλάνσετ.
Το σενάριο της ταινίας γράφει η Ολίβια Μιλτς και θεωρείται ότι θα χρησιμοποιήσει την κεντρική ιδέα της ταινίας του 2001: μία συμμορία πραγματοποιεί μια ληστεία.
Αυτή τη φορά η συμμορια θα αποτελείται από γυναίκες, ενώ εκτιμάται ότι το νέο Ocean’s Eleven δεν θα είναι ριμέικ της ταινίας με τον Τζορτζ Κλούνι.
Θεωρείται, πάντως, ότι σε περίπτωση που η Μπλάνσετ πει το «ναι», εκείνη και η Μπούλοκ θα ερμηνεύουν ένα δίδυμο αντίστοιχο με εκείνο των Κλούνι – Μπραντ Πιτ στις πρώτες ταινίες.
Ο Ρος έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να συμπεριληφθεί στο καστ και η Τζένιφερ Λόρενς, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι η ηθοποιός θα κατάφερνε να συμμετάσχει, λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Ομάδα διαχείρισης κρίσεων στην ΕΕ για σπάνιες γαίες – Κλιμάκωση με Κίνα
- Ο Νικήτας Κακλαμάνης για τη Μάρω Κοντού: «Μπροστά στην άδεια καρέκλα σου, ένα ποτήρι ουίσκι κι ένα τσιγάρο»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Οδύσσεια: Το ένα πράγμα που δεν πρόκειται να κάνει ξανά ο Ματ Ντέιμον
- Κύπρος: Επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες 27 έως 29 Ιουλίου – Στο πλαίσιο της αποστολής Καλών Υπηρεσιών

