Ο Γερμανός επιχειρηματίας, Κλάους Ντίτερ Μίλερ, ο οποίος ενδιαφέρεται για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Ηρακλής, έστειλε τελεσίγραφο με περιθώριο απάντησης ενός 24ώρου στον πρόεδρο του συλλόγου, Σπύρο Παπαθανασάκη, σχετικά με το αίτημά του.

Το δικηγορικό γραφείο που τον εκπροσωπεί αναφέρει:

«Μετά από 20 ημέρες εντατικής διαπραγμάτευσης, εμού και των νομικών μου, κ. κ. Καχριμάνη και Γκιώση, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής κ. Παπαθανασάκη, τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ κ. Παπαδόπουλο και των δύο νομικών συμβούλων της ΠΑΕ, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η συγκεκριμένη σύμβαση μεταβίβασης των μετοχών αντιμετωπίζει τεράστιες νομικές και οικονομικές δυσκολίες τις οποίες, όμως, όπως γνωστοποιήσαμε στον κ. Παπαθανασάκη, έχουμε την δύναμη να αντιμετωπίσουμε.

Δυστυχώς ο καιρός περνά χωρίς δική μας ευθύνη σε βάρος του Ηρακλή και του δυναμικού λαού του που αγωνιά για το μέλλον της αγαπημένης του ομάδας.

Δηλώνουμε ότι θα αναμένουμε την οποιαδήποτε απάντηση, έστω και αρνητική έως την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 και ώρα 20:00 και στην συνέχεια θα τοποθετηθούμε ανάλογα.

Με εκτίμηση, Klaus Dieter Müller».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ