Και πάλι ύβρεις από τη Χρυσή Αυγή εντός του Κοινοβουλίου
Διεκόπη, πριν από λίγο, με απόφαση της προεδρεύουσας, Χαράς Καφαντάρη, η κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Παραγωγής και Εμπορίου, Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων, στη συζήτηση του νέου αναπτυξιακού νομοσχεδίου, έπειτα από έντονο επεισόδιο κατά την ανάγνωση των φορέων που θα προσκληθούν να καταθέσουν τις απόψεις τους στις επιτροπές.
Διεκόπη, πριν από λίγο, με απόφαση της προεδρεύουσας, Χαράς Καφαντάρη, η κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Παραγωγής και Εμπορίου, Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων, στη συζήτηση του νέου αναπτυξιακού νομοσχεδίου, έπειτα από έντονο επεισόδιο κατά την ανάγνωση των φορέων που θα προσκληθούν να καταθέσουν τις απόψεις τους στις επιτροπές.
Το επεισόδιο ξεκίνησε, όταν η προεδρεύουσα αρνήθηκε αίτημα της Χρυσής Αυγής να προσκληθούν στη συζήτηση και φορείς που προτείνει το συγκεκριμένο κόμμα και έθεσε το θέμα σε ψηφοφορία, κατά την οποία απορρίφθηκε η πρόταση της Χρυσής Αυγής.
Οι βουλευτές του κόμματος, Γιάννης Λαγός, Ηλίας Παναγιώταρος και Ευάγγελος Καρακώστας, κατηγόρησαν το προεδρείο για αντιδημοκρατική συμπεριφορά και παράβαση του κανονισμού. «Είστε δημοκρατικοί φασίστες» φώναζαν όρθιοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, απαιτώντας να μη συνεχιστεί η συνεδρίαση εάν δεν προσκληθεί τουλάχιστον ένας, όπως είπαν, από τους φορείς που πρότειναν.
Αυτό προκάλεσε την αντίδραση βουλευτών των άλλων κομμάτων και ακολούθησε φραστική αντιπαράθεση, κατά την οποία οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής χρησιμοποίησαν πρωτοφανείς, για το Κοινοβούλιο, εκφράσεις.
Στη συνέχεια η συνεδρίαση διεκόπη για πέντε λεπτά.
Οι φορείς που είχε ζητήσει η Χρυσή Αυγή να προσκληθούν είναι ο «Λαϊκός Σύνδεσμος Μικρών Επιχειρήσεων», οι «Γιατροί του Ελληνισμού» και η «Ένωση Εθνικιστών Δικηγόρων».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΠΑΟΚ – Βέστερλο 4-0: Ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο με «Ντέλια» και Καμαρά
- Χειροκίνητο ή αυτόματο; Τι αποκάλυψαν Ιάπωνες επιστήμονες για την επίδραση της οδήγησης στον εγκέφαλο
- Θεσσαλονίκη: 30άρηδες οι δράστες των τριών εμπρηστικών επιθέσεων με γκαζάκια – Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών
- Χάρτης πρόβλεψης πυρκαγιών: Πολύ υψηλός κίνδυνος σε 6 περιφέρειες την Κυριακή (5/7)
- Βιασμοί, μορφίνη και καμμένα πτώματα: To Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι ήταν φρικτά σκοτεινό
- Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]
- Σαλσέδο: «Στον ΟΦΗ έδειξα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου»
- Φωτιά στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης – Ήχησε το 112
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ff03ceea8899df90e66b614462662777_L-128x85.webp)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)
















![Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ff03ceea8899df90e66b614462662777_L-315x220.webp)






































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442