Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιατρικά και... υπογραφές για Βάρντι και Άρσεναλ

Ιατρικά και… υπογραφές για Βάρντι και Άρσεναλ

Είναι οριστικό, ο Τζέιμι Βάρντι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρσεναλ! Οι «κανονιέρηδες» αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αγοράς του Αγγλου διεθνή φορ από τη Λέστερ σε μια μεταγραφή, που αναμένεται να φτάσει τα 27 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, ο διεθνής φορ θα περάσει την Κυριακή από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας.

Είναι οριστικό, ο Τζέιμι Βάρντι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρσεναλ! Οι «κανονιέρηδες» αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αγοράς του Αγγλου διεθνή φορ από τη Λέστερ σε μια μεταγραφή, που αναμένεται να φτάσει τα 27 εκατ. ευρώ.

Στον πρώτο σκόρερ των πρωταθλητών Αγγλίας προσφέρουν τετραετές συμβόλαιο με 80.000 λίρες την εβδομάδα, δηλαδή αρκετά περισσότερα χρήματα από όσα εισπράττει στις «αλεπούδες». Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, ο διεθνής φορ θα περάσει την Κυριακή από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Βάρντι αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς στην Premier League, «εξαργυρώνοντας» με αυτόν τον τρόπο τη σημαντική συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Λέστερ. Πρόσφατα ο Βάρντι είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του έως το καλοκαίρι του 2019.

Ο 29χρονος φορ, ο οποίος ως το 2012 έπαιζε ποδόσφαιρο ερασιτεχνικά στη Φλίτγουντ Τάουν, αποτελεί την επιτομή του θαύματος που πέτυχε φέτος ο τεχνικός της Λέστερ, Κλαούντιο Ρανιέρι, φτάνοντας να κληθεί και να παίξει στην εθνική Αγγλίας, ενώ είναι στην αποστολή για το EURO της Γαλλίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024