Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δέμα με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό σε δικαστικό

Δέμα με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό σε δικαστικό

Δέμα το οποίο περιείχε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό εστάλη το μεσημέρι της Πέμπτης σε δικαστικό στον Χολαργό. Η δικαστικός ενημέρωσε άμεσα την αστυνομία και το δέμα παρελήφθη από συνεργείο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών. Την υπόθεση ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Δέμα το οποίο περιείχε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό εστάλη το μεσημέρι της Πέμπτης σε δικαστικό στον Χολαργό.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος Εφετών Ισιδώρα Πόγκα έλαβε ειδοποιητήριο από τα ΕΛΤΑ για να παραλάβει συστημένο, το οποίο ήταν ένας μεγάλος φάκελος Α4.

Ο φάκελος περιείχε το περίβλημα ενός βιβλίου αλλά από μέσα είχαν αφαιρεθεί οι σελίδες και στις θέση τους βρίσκονταν έξι μασούρια με άγνωστη εκρηκτική ύλη, δύο μπαταρίες και αυτοσχέδιο πυροκροτητή.

Η δικαστικός ενημέρωσε άμεσα την αστυνομία και το δέμα παρελήφθη από συνεργείο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών.

Την υπόθεση ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Όπως έγινε γνωστό, η συγκεκριμένη δικαστικός έχει συμμετάσχει σε δίκες σοβαρών υποθέσεων, ανάμεσα στις οποίες ήταν πρόσφατα και αυτή της «Χρυσής Αυγής».

Ειδικότερα είχε παραπέμψει σε δίκη τους 69 κατηγορουμένους της Χρυσής Αυγής.

Το γεγονός σχολίασε με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Τονίζουμε πως η μεθοδολογία και η συνδεσμολογία είναι σήμα κατατεθέν της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», η οποία είχε στείλει ανάλογο δέμα στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας, όπου υπήρχε εμπλοκή του Χριστόδουλου Ξηρού.

»Υπενθυμίζουμε πως η πρόεδρος Εφετών, Ισιδώρα Πόγκα είναι στοχοποιημένη από την εν λόγω τρομοκρατική οργάνωση. Στις 25 Ιουνίου του 2015 οι «αλληλέγγυοι» είχαν ρίξει μπογιές, φυλλάδια υπέρ του Μαζιώτη και μια φωτοβολίδα στο σπίτι της Πόγκα γιατί είχε απορρίψει την αίτηση αποφυλάκισης της Εύης Στατήρη, συντρόφου του Τσάκαλου, καθώς και της μητέρας του, Αθηνάς Τσάκαλου, αναλαμβάνοντας μάλιστα την ευθύνη και στον γνωστό παρακρατικό ιστότοπο indymedia.»

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος επικοινώνησε με την πρόεδρο Εφετών Ισιδώρα Πόγκα, και της εξέφρασε στην τη συμπαράστασή του, καταδικάζοντας την εις βάρος της ενέργεια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024