Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ταξιδέψτε τον Ιούνιο μέσα από τα κανάλια της Disney

Ταξιδέψτε τον Ιούνιο μέσα από τα κανάλια της Disney

...

Ο φανταστικός κόσμος της Disney έρχεται τον Ιούνιο στην μικρή μας οθόνη μέσα από τα κανάλια της. Αγαπημένοι ήρωες με μοναδικές σειρές και ταινίες, θα σας κρατούν καθημερινά συντροφιά και θα σας μεταφέρουν σε τόπους μαγικούς.

Tα Disney Channels μεταδίδονται μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας NOVA και της συνδρομητικής τηλεόρασης OTE TV. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει ζώνη αφιερωμένη στα παιδιά προσχολικής ηλικίας με κινούμενα σχέδια καθώς και προγράμματα για νεανικό κοινό με εφηβικές σειρές πρόσφατης παραγωγής αλλά και ταινίες.

Τηλεοπτικό Πρόγραμμα Ιουνίου

Disney Channel


BACKSTAGE
Πρεμιέρα επεισοδίων
Καθημερινές έως την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 17:00

Η σειρά παρακολουθεί τις ζωές δώδεκα φοβερά ταλαντούχων έφηβων και τα σκαμπανεβάσματα της φοιτητικής ζωής στο περίφημο Keaton School of the Arts. Ακολουθήστε τις στιγμές τους κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και δείτε τις εμπειρίες τους, από το άγχος και την απογοήτευση, σε νέες φιλίες και μεγάλα επιτεύγματα.

Στο επεισόδιο Lose Yourself (Τετάρτη 1 Ιουνίου), η Τζούλι υπερασπίζεται το δικαίωμά της στην καλλιτεχνική έκφραση. Η Βανέσσα φτάνει τον εαυτό της στα όρια για να εντυπωσιάσει τη Μις Μαρία και η Μπιάνκα επαναπροσδιορίζει το μέλλον της στο Keaton.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
Πρεμιέρα σειράς
Καθημερινές από τις 27 Ιουνίου στις 08:10

Καθώς η επιτυχημένη σειρά Τζέσι πλησιάζει στο τέλος της, μία νέα σειρά με πρωταγωνιστές τα παιδιά της οικογένειας Ρος έρχεται στο Disney Channel. Η σειρά Μακριά από το Σπίτι κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 08:10 και συνεχίζει την ίδια ώρα τις καθημερινές

Η Έμα, η Ράβι και ο Ζούρι Ρος πάνε στην Κατασκήνωση Κικιγουάκα, μία γραφική καλοκαιρινή κατασκήνωση στο Μέιν, όπου οι γονείς τους γνωρίστηκαν όταν ήταν έφηβοι. Εκεί πρέπει να μάθουν πώς να φέρονται όταν γνωρίζουν νέους φίλους ,νέα φλερτ αλλά και πως να ζουν στην εξοχή. Σίγουρα η νέα τους ζωή στην Κατασκήνωση Κικιγουάκα είναι συναρπαστική αλλά και λιγάκι δύσκολη! Στο επεισόδιο πρεμιέρας της σειράς Καλωσήρθατε στην Κατασκήνωση Κικιγουάκα (Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 08:10) τα παιδιά της οικογένειας Ρος καταφθάνουν στην κατασκήνωση όπου η ιδιοκτήτρια, Γκλάντις, είναι πιο τρομακτική και από το πλάσμα που λέγεται πως στοιχειώνει το μέρος. Ανακαλύπτουν πως τους έχει στο μάτι λόγω της μακροχρόνιας αντιπαλότητας με την μαμά τους!

Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ DISNEY
Ειδική Προβολή
Από την Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 08:10

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν σχεδόν φτάσει – και ποιό μέρος είναι καλύτερο για να τις περάσετε από την Κατασκήνωση της Disney; Αυτό το διασκεδαστικό νέο πρόγραμμα ξεκινάει στις 08:10 τις καθημερινές από τις 27 Ιουνίου.

Οι επισκέπτες της Κατασκήνωσης της Disney έχουν την ευκαιρία να δουν πρώτοι την πρεμιέρα επεισοδίων της σειράς Mακριά από το Σπίτι στις 08:10, με συνεχόμενα επεισόδια από τα Λιβ και Μάντι, Τζέσι και ένα επεισόδιο από το Όστιν και Άλι, πριν από ένα διπλό επεισόδιο μίας από τις σειρές μας στις 10:40. Το διπλό επεισόδιο θα είναι από τις σειρές Κουνήσου στο ρυθμό, Ψηλά, Ψηλά και Μακριά (Δευτέρα 27 Ιουνίου) και Οι Μάγοι του Γουέιβερλι : Μάγοι εναντίον Λυκανθρώπων (Τετάρτη 29 Ιουνίου).

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΜΠΤΗ!
Πρεμιέρα επεισοδίων
Κάθε Πέμπτη ως τις 23 Ιουνίου στις 17:15

Οι Πέμπτες είναι μεγάλες μέρες στο Disney Channel τον Ιούνιο καθώς συνεχίζουμε ως τις 23 Ιουνίου με το εβδομαδιαίο μας πρόγραμμα γεμάτο με πρεμιέρες από τις 17:25 ως τις 19:05.

Αυτές οι γιορτές διασκέδασης περιέχουν επεισόδια σειρών όπως Όστιν και Άλι, Ένα Κορίτσι Γνωρίζει τον Κόσμο και Κολλητές Παντού Και Πάντα. Μη χάσετε τα νέα επεισόδια των αγαπημένων σας σειρών κάθε Πέμπτη ως τις 23 Ιουνίου από τις 17:25 στο Disney Channel.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: ΤΖΕΣΙ
Ειδική Προβολή
Σάββατα και Κυριακές από τις 28 Μαΐου στις 13:35

Σαν δώρο για τους θεατές της επιτυχημένης σειράς Τζέσι, καθώς φτάνουμε στο εντυπωσιακό φινάλε της σεζόν της σειράς στις 30 Ιουνίου, το Disney Channel δείχνει όλα τα επεισόδια – τα Σάββατα και τις Κυριακές όλο τον Ιούνιο στις 13:35.

Στο διπλό επεισόδιο φινάλε Γραμμή για το Όλυγουντ (Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 17:25) όταν η Κριστίνα Ρος επιστρέφει στο σπίτι, η Τζέσι πάει στο Λος Άντζελες για ένα ρόλο σε μία ταινία. Όταν όμως τα παιδιά συνειδητοποιούν πως την χρειάζονται ακόμα, ακολουθούν την Τζέσι στο Χόλυγουντ.

Η δημοφιλής σειρά Τζέσι φτάνει στο τέλος της την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 17:35 στο Disney Channel.

ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΤΗΣ PIXAR
Πρεμιέρα ταινιών μικρού μήκους
Τις Παρασκευές στις 17:25 και τα Σάββατα στις 10:35 όλο τον Ιούνιο και τον Ιούλιο

Υπάρχει μία μεγάλη έκπληξη αυτόν το μήνα για τους θαυμαστές των κινουμένων σχεδίων της Pixar. Τον Ιούνιο έχουμε τις πρεμιέρες επιλεγμένων ταινιών κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους, που θα παίξουν πριν από τις φοβερές Pixar και Disney ταινίες τις Παρασκευές στις 17:25 και τα Σάββατα στις 10:35 όλο τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.

Μερικές από τις ταινίες μικρού μήκους είναι Ο Μπάρμπας και το Φως Φάντασμα πριν από το Cars την Παρασκευή 10 Ιουνίου, και η The Blue Umbrella αμέσως πριν την ταινία Η Παραλία των Εφήβων: Η Ταινία την Παρασκευή 17 Ιουνίου – και τα δύο στις 17:25 και 17:30 αντίστοιχα.

Αυτή είναι μία μοναδική ευκαιρία να δείτε φοβερές ταινίες μικρού μήκους της Pixar τις Παρασκευές και τα Σάββατα όλο τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.

Disney Junior

ΕΙΝΑΙ Α-ΜΠΑΝΓΚΑ-ΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Πρεμιέρα Επεισοδίων
Καθημερινές από την Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 19:25

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιο ζώο είναι το πιο γρήγορο ή ποιο έχει την καλύτερη όραση; Μην αναρωτιέστε άλλο, καθώς δύο δημοφιλείς χαρακτήρες από την Φρουρά των Λιονταριών, ο Μπάνγκα και ο Όνο, απαντούν όλες τις απορίες σας για τα ζώα σε μία νέα σειρά μικρού μήκους με τίτλο Είναι Α-μπανγκα-πίστευτο, που θα παίζει κάθε μέρα από την Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 19:25.

Αυτοί οι δύο τρελοί χαρακτήρες προσπαθούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις, που πάντα θέλατε να κάνετε, στη σειρά Είναι Α-μπανγκα-πίστευτο. Είτε θέλετε να μάθετε ποιος είναι ο πιο δυνατός, είτε ποιος είναι η καλύτερη νταντά, ο Μπάνγκα και ο Όνο έχουν όλες τις απαντήσεις!

Ο ΚΑΛΟΣ, Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΔΙΑΡΗΣ
Ειδική Προβολή
Καθημερινά, ως τις 3 Ιουνίου, στις 18:30

Το νέο φανταστικό πρόγραμμα Ο Καλός, Ο Κακός και Ο Χαδιάρης συνεχίζεται και αυτό το μήνα στο Disney Junior τα απογεύματα καθημερινών ως την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 18:30.

Οι θεατές γίνονται ήρωες πλάι στους Ήρωες με Πυτζάμες και τη Φρουρά των Λιονταριών και γελάνε με άμοιρους κακούς όπως τον μόνιμο Νάιτ Νίντζα ή την σκανταλιάρικη αγέλη από ύαινες της Φρουράς των Λιονταριών… Και, για όσους το προτιμούν, ελάτε να φωλιάσετε για αγκαλίτσες με την Γκόλντι και το Αρκουδάκι και την Σοφία την Πριγκίπισσα!

Η ΜΙΚΡΗ ΓΙΑΤΡΟΣ
Πρεμιέρα Επεισοδίων
Δευτέρα 20 ως Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 09:35

Η οικογένεια της Μικρής Γιατρού ζει την εμπειρία της υιοθεσίας ενός μωρού στα ολοκαίνουρια επεισόδια της σειράς από την Δευτέρα 20 ως και την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 09:35 στο Disney Junior.

Είναι μια συναρπαστική στιγμή για το σπίτι της Μικρής Γιατρού ετοιμάζεται για τη νέα προσθήκη στην οικογένεια. Τι θα σημαίνει για εκείνη; Πώς θα αντιμετωπίσει ο μικρός Ντόνι το μοίρασμα της προσοχής; Τι μπορεί εκείνη να αγοράσει ως δώρο στο μωρό; Και το πιο σημαντικό, ποιος θα προσέχει τα ολοκαίνουργια παιχνίδια του μωρού;

ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Προγραμματισμένη σειρά
Κάθε Σάββατο ως τις 11 Ιουνίου

Τα πρώτα δύο Σάββατα του Ιουνίου θα είναι τρομερά, με πρεμιέρες της Λέσχης του Μίκυ Μάους (09:10) και της σειράς Η Γκόλντι και το Αρκουδάκι (10:30) το Σάββατο 4 και 11 Ιουνίου.

Στο επεισόδιο πρεμιέρας της Λέσχης του Μίκυ Μάους με τίτλο Η περιπέτεια του Μίκυ με την Ποντικομηχανή (Σάββατο 11 Ιουνίου) όταν η Ποντικομηχανή χαλάει, ο Καθηγητής Βον Ντρέηκ συνειδητοποιεί κάτι τρομερό.

Δύο από τα καλύτερα φιλαράκια του Disney Junior, η Γκόλντι και το Αρκουδάκι έχουν φοβερές περιπέτειες στο επεισόδιο πρεμιέρας με τίτλο Ο Δαμαστής Τεράτων (Σάββατο 4 Ιουνίου στις 10:30). Η Γκόλντι εκπαιδεύει το Αρκουδάκι για να γίνει γητευτής τεράτων όμως ξυπνάει κατά λάθος ένα αληθινό τέρας!

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ JUNIOR ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ

Για να γιορτάσουμε την άφιξη του νέου μέλους της οικογένειας της Μικρής Γιατρού, έχουμε μία ολοκαίνουρια σειρά στο πρόγραμμά μας γεμάτο από την Disney Junior οικογένεια. Περιέχει μερικές από τις πιο αγαπημένες και πιο διασκεδαστικές σειρές του καναλιού. Είτε προτιμάτε να σώζετε το Περήφανο Βασίλειο για να περάσετε καλά, να εξερευνήσετε την Εντσάνσια ή να συμμετέχετε σε διαστημική αποστολή, σας έχουμε καλύψει, με επεισόδια των σειρών Σοφίας της Πριγκίπισσας, του Μάιλς του Αύριο, της Φρουράς των Λιονταριών και της Λέσχης του Μίκυ Μάους!

Ελάτε στη Junior Οικογένεια από τις 6 Ιουνίου στις 13:00 και τις καθημερινές όλο το μήνα την ίδια ώρα.

ΠΑΡΤΥ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ DISNEY JUNIOR
Έρχονται οι καλοκαιρινές διακοπές, γι’ αυτό ας αρχίσουμε το πάρτι!

Ελάτε καθημερινά από την Δευτέρα 27 Ιουνίου στο Πάρτι στον κήπο του Disney Junior, ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις πιο αγαπημένες σειρές του Disney Junior. Το πρόγραμμα αυτό έχει καλοκαιρινή αίσθηση με σειρές όπως Η Σερίφης Κάλι στην Άγρια Δύση, Η Μικρή Γιατρός, Σοφία η Πριγκίπισσα, Η Γκόλντι και το Αρκουδάκι, Ο Κάπτεν Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ και ο Μάιλς του Αύριο.

Το Πάρτι στον κήπο του Disney Junior ξεκινά στις 27 Ιουνίου στις 09:10 και συνεχίζεται καθημερινά την ίδια ώρα.

Disney XD

O ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ – ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ
Φινάλε δεύτερης σεζόν

Κυριακή 5 Ιουνίου στις 09:50

Η δεύτερη σεζόν του Πόλεμου των Άστρων – Οι επαναστάτες, φτάνει στο τέλος της με ένα ολοκαίνουριο διπλό επεισόδιο την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 09:50.
Στο επεισόδιο Το Λυκόφως του Μαθητευόμενου (Κυριακή 5 Ιουνίου στις 09:50), αφού έχουν μαζέψει πληροφορίες για τους Σιθ, ο Κέιναν, ο Έζρα και ο Ασόκα μάχονται με τους Ανακριτές με τη βοήθεια ενός νέου συμμάχου, αλλά χάνουν έδαφος όταν φτάνει ο Βέιντερ.

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο φινάλε στο Disney XD την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 09:50.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ Ο,ΤΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ

Ειδική Προβολή
Καθημερινά από τις 20 Ιουνίου στις 14:40

Το Απόλυτο Ό,τι να ‘ναι επέστρεψε με τις αγαπημένες σας σειρές!
Δείτε φοβερά επεισόδια Πρώτες Βοήθειες για Υπερήρωες, Η Σταρ και οι Δυνάμεις του Κακού και Οι Βιονικοί μου Φίλοι σε αυτό το πρόγραμμα γεμάτο διασκέδαση καθημερινά από τις 20 Ιουνίου στις 14:40.

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ SPIDER-MAN ENANTION TΩΝ ΕΞΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ
Πρεμιέρα σεζόν
Σάββατα όλο τον Ιούνιο στις 09:25

Ο Σπάιντι επέστρεψε και τώρα έχει ένα νέο εχθρό να αντιμετωπίσει στην τέταρτη σεζόν, στο πρόσφατα μετονομασμένο Ο Απόλυτος Spider-man Εναντίον των Έξι Επικίνδυνων
(Τα Σάββατα στις 09:25 όλο τον Ιούνιο).

Σε αυτή τη σεζόν, που ξεκίνησε το Μάιο, ο Πίτερ Πάρκερ είναι εκπαιδευτής φοιτητών στην Α.Σ.Π.Ι.Δ.Α.. Στο επεισόδιο Η Δύναμη της Φύσης (Σάββατο 18 Ιουνίου στις 09:25) ο Σπάιντερμαν δέχεται ένα περίεργο μήνυμα από άγνωστη βάση και το ακολουθεί σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο όπου ελπίζει να βρει τον Νικ Φιούρι.

Τα νέα επεισόδια του Απόλυτου Σπάιντερμαν Εναντίον των Έξι Επικίνδυνων θα παίζονται τα Σάββατα στις 09:25 όλο τον Ιούνιο στο Disney XD.

entertainment.in.gr

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024