
Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παναγιωτακόπουλος
«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος. Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου άφησε την τελευταία του πνοή στις 2 το μεσημέρι της Τρίτης.
«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.
Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου άφησε την τελευταία του πνοή στις 2 το μεσημέρι της Τρίτης στο «Αττικό», μετά από επιπλοκή που προκλήθηκε από χρόνιο καρδιακό πρόβλημα.
Aποκαλείτο και «συγκεντρωσιάρχης» του Κινήματος, τα χρόνια των μεγάλων συγκεντρώσεων στις οποίες μιλούσε ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Παπανδρέου.
Η Φώφη Γεννηματά δήλωσε: «Χάσαμε ένα σύντροφο που υπηρέτησε το ΠΑΣΟΚ με τον δικό του μοναδικό τρόπο.
» Ο Γιώργος ταυτίστηκε με το ΠΑΣΟΚ. Με ήθος, με ανιδιοτέλεια και με ευλαβική προσήλωση στην ιδρυτική μας διακήρυξη και στον ιδρυτή μας που τον έκανε να ξεχωρίζει σε όλη του την διαδρομή.
» Πιστός στο Κίνημα, δεν ζήτησε και δεν διεκδίκησε τίποτα άλλο εκτός από την ισχυρή του παρουσία και επίδραση στην φυσιογνωμία και ταυτότητα του Κινήματος.
» Έφυγε σήμερα και ένα κομμάτι της ψυχής μας. Καλό ταξίδι Γιώργο. Θα μας λείψεις.»
Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, δήλωσε: «Εκφράζω τη βαθύτατη λύπη μου για την απώλεια του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου, ενός ιστορικού πολιτικού στελέχους που αγωνίστηκε με συνέπεια για τη δημοκρατία και την κοινωνική πρόοδο, ενός ανθρώπου που διακρίθηκε για την ακεραιότητα και την αφοσίωσή του σε ιδέες και αρχές.
» Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους φίλους και τους συναγωνιστές του.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ωραιόκαστρο: Κατέληξε η γυναίκα που είχε πάθει ανακοπή – Στους τρεις οι νεκροί από την καταστροφική πυρκαγιά
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ζινεντίν Σμαΐλοβιτς
- Σουδάν: Τουλάχιστον 330 παιδιά έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί στον πόλεμο φέτος, σύμφωνα με τη UNICEF
- ΟΙΕΛΕ: Κίνδυνος κατάρρευσης του εκπαιδευτικού επαγγέλματος – «Ώρα μηδέν εάν δεν υπάρξουν άμεσες παρεμβάσεις»
- ΠΑΣΟΚ για Ντόκο: Και αυτό το περιστατικό θα μπει κάτω από το χαλί – Τέταρτη ημέρα διασυρμού της χώρας
- Η ομοσπονδία της Βραζιλίας στηρίζει τον Αντσελότι



