Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η εφαρμογή της συμφωνίας φαίνεται να οδηγεί σε αναβολή το συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ

Η εφαρμογή της συμφωνίας φαίνεται να οδηγεί σε αναβολή το συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ

Η υλοποίηση της συμφωνίας και των μέτρων, ώστε να προχωρά η εκταμίευση των δόσεων, φαίνεται να δημιουργεί σκέψεις για αναβολή του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ. Τελικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί, ωστόσο, όπως γράφει το Βήμα της Κυριακής, από τα υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια μεταδίδεται η άποψη ότι «δεν είναι τώρα η ώρα για το συνέδριο».

Η υλοποίηση της συμφωνίας του Eurogroup και των μέτρων που ψηφίστηκαν, ώστε να προχωρά η εκταμίευση των δόσεων, φαίνεται να δημιουργεί σκέψεις για αναβολή του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί, ωστόσο, όπως γράφει το Βήμα της Κυριακής, από τα υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια μεταδίδεται η άποψη ότι «δεν είναι τώρα η ώρα για το συνέδριο».

Κομματικές πηγές σημειώνουν ότι υπό τις παρούσες συνθήκες και με το βάρος που φέρει η κυβέρνηση προκειμένου να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της συμφωνίας που υπέγραψε, οι ιδεολογικές αναζητήσεις δεν ευνοούνται.

Παράλληλα, η συνεδρίαση κομματικών οργάνων και η προετοιμασία εισηγήσεων, θέσεων κλπ, φαίνεται ότι δεν χωρούν στην ατζέντα του πρωθυπουργού.

Υπό αυτές τις συνθήκες η επιλογή που συζητείται στην Κουμουνδούρου και στου Μαξίμου είναι, είτε να «παγώσουν» οι διαδικασίες είτε να οριστεί μια μάλλον χαλαρή και μακρά προσυνεδριακή περίοδος.

«Τώρα έχουμε πέσει στα βαθιά και τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Πρέπει να κυβερνήσουμε, γιατί εδώ και ενάμιση χρόνο βυθιστήκαμε στη διαπραγμάτευση» αναφέρουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που επικαλείται η εφημερίδα.

* Περισσότερα στο Βήμα της Κυριακής

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024