Ο Κομίνης στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ο Κύζας στο Παναθηναϊκός-Πανιώνιος
Ο Γιώργος Κομίνης θα διευθύνει το ντέρμπι κορυφής που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ (20:00) ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Παράλληλα, στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Πανιώνιος, που θα γίνει νωρίτερα (18:15) την ίδια ημέρα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», θα «σφυρίξει» ο Γιώργος Κύζας.
Ο Γιώργος Κομίνης θα διευθύνει το ντέρμπι κορυφής που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ (20:00) ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.
Βοηθοί του διαιτητή από τον σύνδεσμο Θεσπρωτίας θα είναι οι Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και Σίπκας (Πέλλας), ενώ 4ος διαιτητής ορίσθηκε ο Παπαπέτρου (Αθηνών).
Παράλληλα, στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Πανιώνιος, που θα γίνει νωρίτερα (18:15) την ίδια ημέρα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», θα «σφυρίξει» ο Γιώργος Κύζας (Δράμας), με βοηθούς τους Σταυρουλάκη (Ρεθύμνου), Βλάσση (Λασιθίου) και 4ο διαιτητή τον Βάτσιο (Δυτ. Αττικής).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καραϊβική: Νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοου σκοτώνει τρεις επιβαίνοντες
- Ουκρανία: Δεν έχω πειστεί ότι κάποια μέρα η Ρωσία θα κλείσει συμφωνία, λέει ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ
- Συγκλονιστική μαρτυρία πατέρα που το παιδί του έβαλε τέλος στη ζωή του
- Σαλαμίνα: «Τον είδαν να φοράει την ακριβή καδένα της» – Μαρτυρία για τη δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη
- Περού: Το κοινοβούλιο συζητά την αποπομπή του υπηρεσιακού προέδρου για «ανάρμοστη συμπεριφορά»
- Σαλαμίνα: Το στοιχείο «κλειδί» για τη δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη & ο ένστολος μάρτυρας
