Μαντώ Σιώμου

Τα φιλόδοξα σχέδια της οικογενειακής συμμορίας, Peaky Blinders να καταλάβουν το Λονδίνο, δεν σταματούν. Το βρετανικό ΒΒC, παρήγγειλε δύο ακόμη κύκλους, του δημοφιλές γκανγκστερικού δράματος του Στίβεν Νάιτ.

Επίκεντρο της σειράς, είναι η διαβόητη συμμορία που αποτελείται από την πολυπληθή οικογένεια Σέλμπι, με αρχηγό τον Τόμι (Κίλιαν Μέρφι), που ελέγχει τον τζόγο, και τοεμπόριο λαθραίων τσιγάρων και ποτών, σε όλο το Μπέρμιγχαμ.

Eπίσης, για ακόμη δύο, αλλά τελευταίους, κύκλους ανανεώθηκε και η επιτυχημένη σειρά The Americans του FOX. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της FX Productions, η σειρά θα ολοκληρωθεί το 2008, ενώ το φινάλε του τέταρτου κύκλου, αναμένεται να προβληθεί στις 8 Ιουνίου.

Η σειρά The Americans είναι ένα δράμα εποχής για τον περίπλοκο γάμο δύο κατασκόπων της KGB, οι οποίοι παριστάνουν τους Αμερικάνους στα προάστια της Ουάσινγκτον, λίγο μετά την προεδρική εκλογή του Ρόναλντ Ρήγκαν.

Το δίκτυο ΒΒC, επιβεβαίωσε και τη συνέχεια του οικογενειακού δράματος του Πίτερ Μπόκερ, The A Word, καθώς, και την προετοιμασία τριών νέων σειρών.

H Άλισον (Μόρβεν Κρίστι) και Πολ Χιούζ (Λι Ίνγκλμπι), δουλεύουν, αγαπιούνται, και αγωνίζονται καθημερινά, όπως κάθε άλλη οικογένεια. Μέχρι την στιγμή που ο μικρός τους γιος, Τζο (Μαξ Βέντο), διαγνώστηκε με αυτισμό, τότε συνειδητοποιούν ότι δεν είναι πια συνηθισμένη οικογένεια.

entertainment.in.gr