Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιατρός προκάλεσε εγκαύματα με ατμοσίδερο στη σύντροφό του

Γιατρός προκάλεσε εγκαύματα με ατμοσίδερο στη σύντροφό του

Με καυτό ατμοσίδερο κατηγορείται πως τραυμάτισε την 45χρονη σύντροφό του ένας 52χρονος γιατρός, που συνελήφθη στην Αταλάντη, κατηγορούμενος για επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Οι γιατροί βρήκαν και εγκαύματα β' βαθμού στα χέρια και το τριχωτό της κεφαλής της, ενώ τα σημάδια από το σίδερο ήταν ακόμα εμφανή.

Με καυτό ατμοσίδερο κατηγορείται πως τραυμάτισε το βράδυ της Κυριακής τη 45χρονη σύντροφό του ένας 52χρονος γιατρός, που συνελήφθη την Τρίτη στην Αταλάντη Φθιώτιδας, κατηγορούμενος για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Η γυναίκα πήγε στο τοπικό Κέντρο Υγείας όπου οι γιατροί βρήκαν χτυπήματα κι εκχυμώσεις σε σχεδόν ολόκληρο το σώμα της, καθώς και εγκαύματα β΄βαθμού στους βραχίονες, στους καρπούς, στον ώμο και στις παλάμες της, ακόμη και στο τριχωτό της κεφαλής της, ενώ τα σημάδια από το σίδερο ήταν ακόμα εμφανή πάνω της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος γιατρός υποψιαζόταν ότι η σύντροφος-γραμματέας του είχε παράλληλο δεσμό.

Στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς η γυναίκα επιχείρησε να αποκρύψει τον ρόλο του 52χρονου, υποστηρίζοντας ψευδώς ότι, ενώ αυτή ήταν στο μπάνιο, μπήκαν στο σπίτι της δύο κουκουλοφόροι ληστές, που την τραυμάτισαν με αναμμένο ατμοσίδερο που βρήκαν μπροστά τους, στην προσπάθειά τους να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, οι «δράστες» έφυγαν άπραγοι καθώς δεν βρήκαν ό,τι ζητούσαν, ενώ η ίδια πήδηξε από το μπαλκόνι για να διαφύγει.

Αργότερα, πάντως, η 45χρονη παραδέχτηκε ότι την τραυμάτισε ο 52χρονος, συνελήφθη για ψευδή καταμήνυση και αφέθηκε ελεύθερη.

Ο 52χρονος οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία να δικαστεί την Παρασκευή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Ποδόσφαιρο στην Ουκρανία - Η αθέατη πλευρά της δεκαετούς κρίσης και του πολέμου

Το αφεντικό της Σαχτάρ Ντόνετσκ είχε να αντιμετωπίσει τις ανταραχές, πριν η Ρωσία εισβάλει και σταματήσει τα πάντα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024