Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πανιώνιος «επιβεβαίωσε» τη μεταγραφή Μπακασέτα στην ΑΕΚ

Ο Πανιώνιος «επιβεβαίωσε» τη μεταγραφή Μπακασέτα στην ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ τηρεί σιγή ιχθύος όσον αφορά τη συμφωνία με τον Τάσο Μπακασέτα, όμως ο Πανιώνιος φρόντισε χθες να... επιβεβαιώσει τις φήμες με τη συμπεριφορά του απέναντι στον διεθνή επιθετικό. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κατόπιν εντολής της διοίκησης των «κυανέρυθρων» άφησε τον Μπακασέτα εκτός αποστολής για το ματς των play off με τον ΠΑΟΚ και ασφαλώς δεν υπάρχει κανείς που να πιστεύει πως η απόφαση αυτή ήταν άσχετη με τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και το φλερ με την Ενωση.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ τηρεί σιγή ιχθύος όσον αφορά τη συμφωνία με τον Τάσο Μπακασέτα, όμως ο Πανιώνιος φρόντισε χθες να… επιβεβαιώσει τις φήμες με τη συμπεριφορά του απέναντι στον διεθνή επιθετικό. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κατόπιν εντολής της διοίκησης των «κυανέρυθρων» άφησε τον Μπακασέτα εκτός αποστολής για το ματς των play off με τον ΠΑΟΚ και ασφαλώς δεν υπάρχει κανείς που να πιστεύει πως η απόφαση αυτή ήταν άσχετη με τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και το φλερ με την Ενωση.

Ο Μπακασέτας δεν έχει κλείσει ακόμα τα 23 και ήταν αναμφισβήτητα ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Super League 2015/16. Η ΑΕΚ κινήθηκε γρήγορα, αξιοποίησε τα… φίλαθλα αισθήματα του ποδοσφαιριστή και πέρασε στο «φωτο φίνις» τον Ολυμπιακό.

Ομως, ο Πανιώνιος προτιμούσε να παραχωρήσει τον παίκτη στους πρωταθλητές κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη ρήξη στις σχέσεις διοίκησης-ποδοσφαιριστή. Ο 23χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τον Ιανουάριο του 2017, κάτι που σημαίνει ότι έχει το δικαίωμα να δεσμευτεί από τώρα με την ΑΕΚ.

Ομως, ο Πανιώνιος ελέγχει το άμεσο μέλλον του, καθώς θα μπορούσε για το επόμενο εξάμηνο να τον περιθωριοποιήσει, τη στιγμή που ο παίκτης βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του, άρτι κληθείς στην εθνική ομάδα.

Συνεπώς, η υπόθεση μπορεί να λυθεί μόνο με… ρευστό. Η ΑΕΚ, που έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει «δωρεάν» τον Μπακασέτα εάν περιμένει μέχρι τον Ιανουάριο, μπορεί να αποζημιώσει τώρα τον Πανιώνιο με ένα σεβαστό ποσό.

Κι οι «κυανέρυθροι» από την πλευρά τους, είναι βέβαιο ότι θα προτιμήσουν να βάλουν μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ στα ταμεία τους, παρά να βάλουν στον «πάγο» τον παίκτη, να πλήξουν την εικόνα τους και σε μερικούς μήνες να τον χάσουν χωρίς το παραμικρό αντάλλαγμα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024