
Τριήμερη γιορτή γεύσεων στην Καλλιθέα
...
Ξεκινούν την Τρίτη οι εκδηλώσεις για την τριήμερη γιορτή των γεύσεων που διοργανώνει ο Δήμος Καλλιθέας. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο πλαίσιο πανευρωπαϊκής καμπάνιας με ταυτόχρονη συμμετοχή 19 χωρών και με τίτλο Love Your Local Market- «αγαπώ την αγορά μου.
Στις εκδηλώσεις δίνεται φέτος ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς σε λίγους μήνες παραδίδεται στην Καλλιθέα το Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, που περιλαμβάνει την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Εθνική Βιβλιοθήκη.
Η γιορτή γεύσεων θα διαρκέσει από τις 24 μέχρι τις 26 Μαΐου, θα φιλοξενηθεί στην Κλειστή Αγορά Καλλιθέας και στην πλατεία Δαβάκη με το εξής μήνυμα: «γιορτάζουμε στην Καλλιθέα, την τοπική μας αγορά!».
Οι γιορτινές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν γευστικές δοκιμές, εκθέσεις, κεράσματα, μουσικές ενώ για φέτος διοργανώνεται και «το κυνήγι κρυμμένων γεύσεων στους δρόμους της Καλλιθέας». Πρόκειται για παιχνίδι στο οποίο συμμετέχουν καταστήματα γαστρονομικού ενδιαφέροντος της πόλης, καθένα από τα οποία θα προσφέρει δώρα στον νικητή που θα λύσει τον αντίστοιχο γρίφο που θα θέσει το κατάστημα.
Την Πέμπτη στην Κλειστή –Σκεπαστή Αγορά της Καλλιθέας θα προσφέρονται στους περαστικούς λαχταριστά εδέσματα και το απόγευμα της ίδιας μέρας (19:00-23:00) στην Πλατεία Δαβάκη θα πραγματοποιηθεί φεστιβάλ γευστικών δοκιμών και αφιέρωμα στο ρεμπέτικο και ελαφρολαϊκό τραγούδι.
entertainment.in.gr
- Μαίρη Λίντα: Πότε θα γίνει η κηδεία της σπουδαίας ερμηνεύτριας – Η τελευταία επιθυμία
- Φωτιά στις Αφίδνες κοντά στα διόδια – Σηκώθηκαν τρία εναέρια μέσα
- Μεσσηνία: Απολογούνται οι τρεις κατηγορούμενοι για τους εμπρησμούς
- «Ο Τζεφ Μπέζος ανάμεσα στους υποψηφίους για την εξαγορά μετοχών της Λίβερπουλ» (pic)
- Φωτιά: Πολύ υψηλός κίνδυνος την Πέμπτη – Ο χάρτης με τις περιοχές που βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα
- Oasis: Το (What’s The Story) Morning Glory? κορυφαίο άλμπουμ όλων των εποχών στη Βρετανία

