Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη Μάλτση

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη Μάλτση

Επισήμως παίκτρια του Ολυμπιακού είναι από σήμερα, Παρασκευή, η Εβίνα Μάλτση. Η Ελληνίδα διεθνής γκαρντ έδωσε τα χέρα με τους «ερυθρόλευκους» και τίθεται στη διάθεση της Ελένης Καπογιάννη. Η 38χρονη γκαρντ αγωνίστηκε στην τουρκική Μπότας Σπορ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ έχει θητεία σε μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ σε Γαλλία, Ισπανία, Τσεχία και Πολωνία. «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στον Ολυμπιακό, στην ομάδα που κάνει μεγάλα βήματα για την ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ και την προώθηση του και στην Ευρώπη,» τόνισε στις πρώτες δηλώσεις της ως παίκτρια της ομάδας του Πειραιά η Μάλτση.

Επισήμως παίκτρια του Ολυμπιακού είναι από σήμερα, Παρασκευή, η Εβίνα Μάλτση. Η Ελληνίδα διεθνής γκαρντ έδωσε τα χέρα με τους «ερυθρόλευκους» και τίθεται στη διάθεση της Ελένης Καπογιάννη.

Η 38χρονη γκαρντ αγωνίστηκε στην τουρκική Μπότας Σπορ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ έχει θητεία σε μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ σε Γαλλία, Ισπανία, Τσεχία και Πολωνία.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στον Ολυμπιακό, στην ομάδα που κάνει μεγάλα βήματα για την ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ και την προώθηση του και στην Ευρώπη,» τόνισε στις πρώτες δηλώσεις της ως παίκτρια της ομάδας του Πειραιά η Μάλτση.

«Θέλω να συγχαρώ την ομάδα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του νταμπλ την περσινή σεζόν. Ο Ολυμπιακός κάνει μια προσπάθεια υψηλών προδιαγραφών έχει θέσει υψηλά στάνταρ και για αυτό ήρθα και εγώ γιατί καλύπτει τις δικές μου προσδοκίες. Σίγουρα πρέπει να υπερασπιστούμε το νταμπλ αυτό άλλωστε επιβάλει η φανέλα του Ολυμπιακού και στην Ευρώπη μακάρι να καταφέρουμε να πετύχουμε πολύ σημαντικά πράγματα,» πρόσθεσε η Μάλτση και κατέληξε:

«Περιμένουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας και να μας στηρίξει στους αγώνες της Ελλάδας αλλά κυρίως στους αγώνες της Ευρώπης. Νομίζω ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι ό,τι καλύτερο για να δείξουμε στον Ευρωπαϊκό κόσμο κάτι αντιπροσωπευτικό από αυτό που γίνεται στη χώρα μας όταν έχουμε την υποστήριξη τους».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024