
Συνελήφθη 23χρονος πρόσφυγας στο λιμάνι του Πειραιά
Στη σύλληψη 23χρονου πρόσφυγα από τη Συρία για απείθεια, απειλή και οπλοφορία - οπλοκατοχή, προχώρησαν το απόγευμα της Πέμπτης στελέχη του Λιμενικού Σώματος στην Ακτή Βασιλειάδη, μεταξύ της πύλης Ε1 και Ε2 στο λιμάνι του Πειραιά.
Στη σύλληψη 23χρονου πρόσφυγα από τη Συρία για απείθεια, απειλή και οπλοφορία – οπλοκατοχή, προχώρησαν το απόγευμα της Πέμπτης στελέχη του Λιμενικού Σώματος στην Ακτή Βασιλειάδη, μεταξύ της πύλης Ε1 και Ε2, στο λιμάνι του Πειραιά.
Ο 23χρονος αρνήθηκε έλεγχο και κινήθηκε απειλητικά προς τους λιμενικούς, κρατώντας πτυσσόμενη λεπίδα ξυρίσματος με μήκος μεταλλικού κοφτερού δέκα εκατοστών.
Οι πρόσφυγες που διαμένουν στο λιμάνι του Πειραιά ανέρχονται σε 1.407, ενώ από τις αρχές της εβδομάδας έως σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία οργανωμένη μετακίνηση προς τα κέντρα φιλοξενίας.
Αντιθέτως, το πρωί της Παρασκευής κατέφτασαν με το πλοίο Αριάδνη άλλοι 60 πρόσφυγες από Μυτιλήνη (44) και Χίο (16).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Σφοδρή σύγκρουση φορτηγού με I.X. αυτοκίνητο – Στο νοσοκομείο μια γυναίκα
- Απεργούν οι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ και των Δικαστηρίων – «Αποτέλεσμα κοινωνικού αυτοματισμού οι επιθέσεις»
- Καταρρέει με πάταγο ο μύθος του «επιτελικού κράτους» Μητσοτάκη
- Ντέρμπι ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων στη Μελβούρνη ή τη Νέα Υόρκη; Η FIFA απαντάει…
- Πώς κατάφερε να σκορπίσει τον τρόμο ο 89χρονος μέσα σε λίγα λεπτά – Το χρονικό μέχρι τη σύλληψη και τα κενά ασφαλείας
- Eπιδόματα: «Ηλεκτρονικό φακέλωμα» θα καταγράφει ποιος παίρνει, τι και πόσα – Οι αλλαγές



