Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Tο «Preacher» απέκτησε νέο τρέιλερ και εκπομπή

Tο «Preacher» απέκτησε νέο τρέιλερ και εκπομπή

...

Μαντώ Σιώμου

Το AMC κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για τη δαιμονική σειρά Preacher, που είναι βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ των Γκαρθ Ένις και Στιβ Ντίλον, του 1990, και θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Μαΐου.

Το δίκτυο ανακοίνωσε επίσης, στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής Talking Dead, την δημιουργία του Talking Preacher, μιας νέας εκπομπής που θα σχολιάζει τις εξελίξεις της σειράς.

Οικοδεσπότης της ωριαίας εκπομπής θα είναι ο Κρις Χάρντγουικ (Nerdist, Talking Dead, Talking Saul), με το καστ, τους παραγωγούς και διάσημους οπαδούς του Preacher, να συζητάνε και να αναλύουν όλα όσα γίνονται στην υπερφυσική, διεστραμμένη αλλά και κωμική σειρά.

Το Τalking Preacher, θα προβληθεί στις 29 Μαΐου, με καλεσμένους τον πρωταγωνιστή της σειράς Ντομινίκ Κούπερ, και τους παραγωγούς Σεθ Ρόγκεν, Έβαν Γκόλντμπεργκ και Σαμ Κέιτλιν.

«Είναι εκπληκτικό να δούμε το κόμικ των Γκαρθ Ένις και Στιβ Ντίλον να ζωντανεύει, και ξέρω πως ο Κρις και οι εκλεκτοί καλεσμένοι στο Talking Preacher, θα περάσουν τέλεια, μιλώντας ζωντανά με τους θαυμαστές, για αυτή την απρόβλεπτη σειρά», δήλωσε ο Τζόελ Στίλερμαν, πρόεδρος του AMC.

Η σειρά ακολουθεί τον Τζέσε Κάστερ (Ντόμινικ Κούπερ), έναν πάτερ με ξεχωριστές δυνάμεις, ο οποίος μαζί με την σκληροτράχηλη πρώην του, Τούλιπ (Ρουθ Νέγκα), και τον Ιρλανδό βρικόλακα, Κάσιντι (Τζόζεφ Γκίλγκαν) θα συνεργαστούν για να βρουν τον Θεό.

entertainment.in.gr

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024