Χουλιαράκης: Στα 2,65 δισ. παραμένει ο λογαριασμός του νέου ΕΝΦΙΑ
Δεν υπάρχει καμία επιπλέον συνολική επιβάρυνση του ΕΝΦΙΑ, η πρόβλεψη για τα έσοδα από τον ΕΝΦΙΑ του 2016 παραμένει στα 2,65 δισ. ευρώ, υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης. Για να πιάσουμε τον ίδιο στόχο φέτος έξι εκατομμύρια ιδιοκτήτες πληρώνουν τον ίδιο ή λιγότερο ΕΝΦΙΑ και 500.000 πληρώνουν περισσότερα, τόνισε.
Δεν υπάρχει καμία επιπλέον συνολική επιβάρυνση του ΕΝΦΙΑ, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γ.Χουλιαράκης απαντώντας στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης.
Τα έσοδα από τον ΕΝΦΙΑ του 2015 ήταν 2,65 δισ. ευρώ. Η πρόβλεψη για τα έσοδα από τον ΕΝΦΙΑ του 2016 παραμένει στα 2,65 δισ. ευρώ, υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός, μιλώντας στη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στις επιτροπές της Βουλής.
Ο ίδιος εξήγησε ότι λόγω της μείωσης των αντικειμενικών αξιών το 2016 αλλάζει η κατανομή των φορολογικών βαρών.
Ετσι, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, για να πιάσουμε τον ίδιο στόχο έξι εκατομμύρια ιδιοκτήτες πληρώνουν τον ίδιο ή λιγότερο ΕΝΦΙΑ και 500.000 πληρώνουν περισσότερα.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών