Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
SsangYong XLV: Στην ελληνική αγορά από 19.220 ευρώ

SsangYong XLV: Στην ελληνική αγορά από 19.220 ευρώ

Το κορεατικό SUV διατίθεται στην ελληνική αγορά με δύο κινητήρες βενζίνης και diesel 1,6 λίτρων ισχύος 128 και 115 ίππων αντίστοιχα, προσφέροντας τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ αυτόματου ή μηχανικού κιβωτίου και κίνηση στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς, σε συνδυασμό με μια ευρεία γκάμα εξοπλισμού.

H κορεατική φίρμα λανσάρει το νέο της crossover ΧLV με μήκος 4,44 μέτρων και εντυπωσιακό χώρο αποσκευών όγκου 720 λίτρων, θα είναι διαθέσιμο στην εγχώρια αγορά σε εκδόσεις βενζίνης και diesel 1,6 λίτρων με κίνηση στους δύο ή και στους τέσσερις τροχούς ξεκινώντας από τα 19.220 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης.

Η βασική έκδοση του XLV εξοπλίζεται με κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρων απόδοσης 128 ίππων και 160 Nm ροπής, σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και είναι αποκλειστικά διαθέσιμη με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς.

Η πετρελαιοκίνητη έκδοση του κορεατικού SUV με κινητήρα χωρητικότητας 1,6 λίτρων προδιαγραφών Euro 6 με απόδοση 115 ίππων και 300 Nm ροπής ξεκινά από τα 21.960 ευρώ –συμπεριλαμβανομένης απόσυρσης- και προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ της κίνησης στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς και του συνδυασμού αυτόματο ή μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων.

Στη δικίνητη diesel έκδοση σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων το ΧVL, ξεκινά από τα 24.980 ευρώ, ενώ στην περίπτωση επιλογής της τετρακίνητης diesel έκδοσης με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων η αρχική τιμή ξεκινά από τα 25.380 ευρώ –με απόσυρση. Για εκείνους που θα θελήσουν να συνδυάσουν την τετρακίνηση με το αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων η αρχική τιμή προσδιορίζεται σε 26.980 ευρώ –συνυπολογιζομένου του οφέλους απόσυρσης.

Τα επίπεδα εξοπλισμού στα οποία διατίθεται το κορεατικό SUV είναι τρία. Η βασική έκδοση STD διαθέτει μεταξύ άλλων επτά αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, Bluetooth και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών.

Η μεσαία εξοπλιστική έκδοση DLX περιλαμβάνει επιπλέον των παραπάνω αυτόματο διζωνικό κλιματισμό με τρεις μνήμες, αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες, ηχοσύστημα smart audio με οθόνη αφής 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας και ηλεκτρικούς καθρέφτες.

Σε ό,τι αφορά την κορυφαία έκδοση Limited περιλαμβάνει επιπλέον διαφορετικές επενδύσεις στα καθίσματα, έγχρωμο πίνακα οργάνων Supervision, σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί, σύστημα πλοήγησης, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός-πίσω και ζάντες 18 ιντσών. Σημειώνεται ότι η τετρακίνητη έκδοση δεν διατίθεται στη βασική έκδοση εξοπλισμού STD.

auto.in.gr

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024