
Την Πέμπτη το πολυνομοσχέδιο, με τη διαδικασία του επείγοντος
Την Πέμπτη εισάγεται στη Βουλή, με τη διαδικασία του επείγοντος, το πολυνομοσχέδιο με τα 17 εναπομείναντα προαπαιτούμενα και τον «κόφτη», με στόχο το κλείσιμο της αξιολόγησης. Το πολυνομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί από την Ολομέλεια την Κυριακή 22 Μαΐου, έπειτα από τέσσερις συνεδριάσεις, δύο στις αρμόδιες Επιτροπές και άλλες δύο στην Ολομέλεια της Βουλής.
Την Πέμπτη εισάγεται στη Βουλή, με τη διαδικασία του επείγοντος, το πολυνομοσχέδιο με τα 17 εναπομείναντα προαπαιτούμενα και τον «κόφτη», με στόχο το κλείσιμο της αξιολόγησης.
Το πολυνομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί από την Ολομέλεια την Κυριακή 22 Μαΐου, έπειτα από τέσσερις συνεδριάσεις, δύο στις αρμόδιες Επιτροπές και άλλες δύο στην Ολομέλεια της Βουλής.
Όπως αποφασίστηκε στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, η επεξεργασία του πολυνομοσχεδίου στις αρμόδιες Επιτροπές θα ξεκινήσει την Πέμπτη, 19 Μαΐου, και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή.
Αμέσως την επόμενη μέρα, Σάββατο 21 Μαΐου, θα αρχίσει η συζήτησή του στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου, η οποία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τη ψήφιση του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τριάντα αλιείς και υλοτόμοι δολοφονήθηκαν στη Νιγηρία από τρομοκράτες της Μπόκο Χαράμ
- Υποχώρηση των ΗΠΑ: Αφαιρέθηκε η Φρανσέσκα Αλμπανέζε από τον κατάλογο των κυρώσεων
- Μετά τους Τραμπ και Πούτιν, σειρά για τον Σι έχει η επίσκεψη στον Κιμ Γιονγκ Ούν
- Εκλογές Περού: Η υποψήφια της ακροδεξιάς Φουτζιμόρι έχει προβάδισμα 4% ενόψει β΄ γύρου
- Ασφαλείς οι πτήσεις στην Ελλάδα – Δεν αναμένονται ελλείψεις καυσίμων
- Προσεκτική η Κάγια Κάλας εναντίον του Μπεν – Γκβιρ – Πολύ έντονη κριτική στην Κάλας από Ισπανίδα ευρωβουλευτή
