
Ξέφυγε από την αστυνομία, τον δάγκωσε αλιγάτορας
Ένας νεαρός στη Φλόριντα έχασε το χέρι του από δάγκωμα αλιγάτορα όταν μπήκε σε μια λίμνη προσπαθώντας να διαφύγει από την αστυνομία, έγινε γνωστό από τον σερίφη της περιοχής.
Ένας νεαρός στη Φλόριντα έχασε το χέρι του από δάγκωμα αλιγάτορα όταν μπήκε σε μια λίμνη προσπαθώντας να διαφύγει από την αστυνομία, έγινε γνωστό από τον σερίφη της περιοχής.
Οι αστυνομικοί βρήκαν τον Τζέσι Κίνγκσινγκερ, 21 ετών, την ώρα που έβγαινε από το νερό με τα δύο τρίτα του αριστερού βραχίονά του να λείπουν.
Η επίθεση του αλιγάτορα «πρέπει να είχε συμβεί μερικά δευτερόλεπτα νωρίτερα, αλλιώς θα είχε αιμορραγήσει μέχρι θανάτου» ανέφερε στο Reuters ο σερίφης της περιοχής Λέικλαντ.
Η αστυνομία είχε κληθεί από τη μητέρα του θύματος προκειμένου να εισαχθεί ο γιος της στο νοσοκομείο για ψυχιατρική εκτίμηση.
Ο νεαρός νοσηλεύτηκε για το τραύμα του και για αδιευκρίνιστο ψυχιατρικό νόσημα, ενώ οι αρχές της Φλόριντα συνεχίζουν τις έρευνες για τον αλιγάτορα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η κυβέρνηση της Ντέλσι Ροντρίγκες εκδίδει τον Άλεξ Σαάμπ για να δικαστεί στις ΗΠΑ
- Απάτη CallPhantom στο Google Play: Πληρώνεις για ψεύτικα αρχεία καταγραφής
- Δεκαεπτά αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε θανατηφόρα τρομοκρατική ενέδρα στη Νιγηρία
- Το αεροπλανοφόρο Gerald Ford επέστρεψε στις ΗΠΑ μετά από 11 μήνες
- Κούβα: Οδηγός προστασίας για τους πολίτες σε περίπτωση αμερικανικής επίθεσης
- Ο Μητσοτάκης είπε Ferto, το κοινό είπε… Asto

