
Σορός νεαρού σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε στην Πεντέλη
Θύμα εγκληματικής ενέργειας έπεσε πιθανότατα 20χρονος άνδρας, τη σορό του οποίου εντόπισε το πρωί του Σαββάτου μέσα σε θάμνους διερχόμενος περαστικός στην θέση Άγιος Πέτρος, στην Πεντέλη.
Θύμα εγκληματικής ενέργειας έπεσε πιθανότατα 20χρονος άνδρας, τη σορό του οποίου εντόπισε το πρωί του Σαββάτου μέσα σε θάμνους διερχόμενος περαστικός στην θέση Άγιος Πέτρος, στην Πεντέλη.
Οι οικείοι του άτυχου άνδρα είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα Γλυκών Νερών από τις 10 Μαΐου, αλλά ανέφεραν ότι τα ίχνη του είχαν χαθεί από τις 8 Μαΐου.
Η σορός βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, ενώ δίπλα βρέθηκαν δύο κάλυκες από κυνηγετικό όπλο. Επί τόπου έσπευσε ιατροδικαστής.
Προανάκριση για την υπόθεση διεξάγει η Ασφάλεια Αττικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανασφάλιστα οχήματα: Με τεχνητή νοημοσύνη η εξέταση των ενστάσεων – Πώς ενημερώνονται οι ιδιοκτήτες
- Ελλάδα-Ουγγαρία 15-14: Έπος της Ελλάδας, πρώτο χρυσό μετάλλιο στο πόλο οι μάγκες με τα μπλε
- «Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε με τον Ντιομαντέ και θα συζητήσει με τη Λειψία» (pic)
- Μητσοτάκης για την ένταξη του Ολύμπου στην UNESCO: «Από σήμερα γίνεται βουνό ολόκληρης της ανθρωπότητας»
- Μπάρμπαρα Ρούμπιν – Η έφηβη σκηνοθέτις που ένωσε τους Άντι Γουόρχολ, Άλεν Γκίνσμπεργκ και Μπομπ Ντίλαν
- Μεγάλες στιγμές για τον Tσιμίκα που έπαιξε ως αρχηγός της Λίβερπουλ στο φιλικό με τη Σάντερλαντ
