
Η ΕΠΟ έκανε πίσω και άλλαξε τους βοηθούς του τελικού
Υποχώρησε τελικά η ΕΠΟ, άλλαξαν οι βοηθοί του Σιδηρόπουλου και... πάμε για τελικό την ερχόμενη Τρίτη 17 Μαΐου (20:30) στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. «Άρχοντας» του αγώνα θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσου, με βοηθούς τους Δαμιανό Ευθυμιάδη (Πιερίας) και Πολυχρόνη Κωσταρά (Αιτ/νιας). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο βοηθοί διαιτητές είναι αυτοί που «συμπληρώνουν» τον Σιδηρόπουλο στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, κάτι που είχε ζητήσει και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, κατά την διάρκεια των επαφών του με την ΕΠΟ, σχετικά με τις λεπτομέρειες διεξαγωγής του τελικού.
Υποχώρησε τελικά η ΕΠΟ, άλλαξαν οι βοηθοί του Σιδηρόπουλου και… πάμε για τελικό την ερχόμενη Τρίτη 17 Μαΐου (20:30) στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. «Άρχοντας» του αγώνα θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσου, με βοηθούς τους Δαμιανό Ευθυμιάδη (Πιερίας) και Πολυχρόνη Κωσταρά (Αιτ/νιας).
Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας) κι επιπρόσθετοι οι Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου) και Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων).
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο βοηθοί διαιτητές είναι αυτοί που «συμπληρώνουν» τον Σιδηρόπουλο στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, κάτι που είχε ζητήσει και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, κατά την διάρκεια των επαφών του με την ΕΠΟ, σχετικά με τις λεπτομέρειες διεξαγωγής του τελικού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ποιοι πάνε ταμείο μέχρι τέλος Ιουνίου – Τα επιδόματα που πληρώνονται
- «Μανιακός ο Τραμπ, καταστρέφει ό,τι όμορφο υπάρχει», λέει ο Ρίτσαρντ Γκιρ
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν μετά από σφοδρή μαζική ρωσική επίθεση
- Παναθηναϊκός: Σε ξενοδοχείο θα διαμείνουν «πράσινοι» κατά τη διάρκεια των τελικών
- Εμμανουήλ Καραλής: Φήμες για γάμο με την Αναστασία Μαγαλιού, ο Τεντόγλου και οι βέρες του Ντουπλάντις
- Πόλο: Δείτε την απονομή του πρωταθλήματος στις γυναίκες του Ολυμπιακού (vids)






