
Η ΕΠΟ έκανε πίσω και άλλαξε τους βοηθούς του τελικού
Υποχώρησε τελικά η ΕΠΟ, άλλαξαν οι βοηθοί του Σιδηρόπουλου και... πάμε για τελικό την ερχόμενη Τρίτη 17 Μαΐου (20:30) στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. «Άρχοντας» του αγώνα θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσου, με βοηθούς τους Δαμιανό Ευθυμιάδη (Πιερίας) και Πολυχρόνη Κωσταρά (Αιτ/νιας). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο βοηθοί διαιτητές είναι αυτοί που «συμπληρώνουν» τον Σιδηρόπουλο στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, κάτι που είχε ζητήσει και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, κατά την διάρκεια των επαφών του με την ΕΠΟ, σχετικά με τις λεπτομέρειες διεξαγωγής του τελικού.
Υποχώρησε τελικά η ΕΠΟ, άλλαξαν οι βοηθοί του Σιδηρόπουλου και… πάμε για τελικό την ερχόμενη Τρίτη 17 Μαΐου (20:30) στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. «Άρχοντας» του αγώνα θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσου, με βοηθούς τους Δαμιανό Ευθυμιάδη (Πιερίας) και Πολυχρόνη Κωσταρά (Αιτ/νιας).
Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας) κι επιπρόσθετοι οι Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου) και Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων).
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο βοηθοί διαιτητές είναι αυτοί που «συμπληρώνουν» τον Σιδηρόπουλο στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, κάτι που είχε ζητήσει και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, κατά την διάρκεια των επαφών του με την ΕΠΟ, σχετικά με τις λεπτομέρειες διεξαγωγής του τελικού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έκτακτα μέτρα προστασίας από τον καύσωνα από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
- Συναγερμός στα Χανιά: Συγκρούστηκαν δύο πλοία στο λιμάνι της Σούδας
- H ηχορύπανση ίσως συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο Πάρκινσον
- Unai: Το βασκικό όνομα που σημαίνει «φύλακας του κοπαδιού»
- Ακρόπολη: Πώς έγινε η επίθεση με μαχαίρι σε Ελληνοαμερικανούς τουρίστες – «Πήγε να σφάξει τη γυναίκα»
- Η Τζούλιετ Λιούις έχει παράπονο από την ταινία «Το Ακρωτήρι του Φόβου» του 1991 – Ήταν μόλις 17 ετών

