
Ένα… μηνιάτικο κόστισε το ξενύχτι σε Γκιστ, Χέινς και Φελντέιν
Το ποσό που αντιστοιχεί στον καθένα για ένα μήνα από το συμβόλαιό τους θα στερηθούν οι Τζέιμς Γκιστ, Τζέιμς Φελντέιν και Μαρκίζ Χέινς, όπως αποφάσισε η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Οι τρεις τους απολογήθηκαν για το γεγονός πως διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης ένα βράδυ πριν και ανήμερα της ήττας από τον Άρη, στον 3ο ημιτελικό της Α1 ανδρών.
Το ποσό που αντιστοιχεί στον καθένα για ένα μήνα από το συμβόλαιό τους θα στερηθούν οι Τζέιμς Γκιστ, Τζέιμς Φελντέιν και Μαρκίζ Χέινς, όπως αποφάσισε η διοίκηση του Παναθηναϊκού.
Οι τρεις τους απολογήθηκαν για το γεγονός πως διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης ένα βράδυ πριν και ανήμερα της ήττας από τον Άρη, στον 3ο ημιτελικό της Α1 ανδρών.
Μετά την απαγόρευση συμμετοχής τους τόσο στην προπόνηση της 10ης Μαϊου, όσο και του 4ου ημιτελικού, οι τρεις παίκτες συμμετείχαν στο πρόγραμμα και αύριο, Σάββατο, υπολογίζονται από τον Αργύρη Πεδουλάκη για τον 5ο και τελευταίο ημιτελικό με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιστορικό χαμηλό 43 ετών για τα Στρατηγικά Αποθέματα Πετρελαίου των ΗΠΑ
- Ιράν: Πλήγματα του στρατού σε βάση των ΗΠΑ στο Κουβέιτ – Χτυπήθηκε τάνκερ στα Στενά του Ορμούζ
- Ο Τραμπ υπέγραψε επιπλέον δασμούς 50% σε σειρά προϊόντων του Καναδά
- Ισραήλ: Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα ζητούν την απελευθέρωση των φυλακισμένων παλαιστίνιων επαγγελματιών υγείας
- Ο Ρούμπιο ανακοίνωσε την «δημοκρατική μετάβαση» στη Βενεζουέλα στις αρχές Αυγούστου
- Ουκρανία – Ρωσία: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε εκατέρωθεν επιθέσεις
