Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπράιαν Κράνστον σε σειρά βασισμένη στο έργο του Φίλιπ Κ. Ντικ

Ο Μπράιαν Κράνστον σε σειρά βασισμένη στο έργο του Φίλιπ Κ. Ντικ

...

Μετά και από την τεράστια επιτυχία του «The Man in the High Castle», περισσότερα έργα του Φίλιπ Κ. Ντικ έρχονται στην μικρή οθόνη. Ήδη επιβεβαιώθηκε ότι ο Μπράιαν Κράνστον (Breaking Bad) θα παίξει σε ένα από τα δέκα επεισόδια της σειράς που ετοιμάζουν Sony και το βρετανικό Channel 4, ενώ θα είναι και παραγωγός της σειράς.

Η ανθολογία επιστημονικής φαντασίας θα έχει τίτλο «Ηλεκτρικά Όνειρα: Ο κόσμος του Φίλιπ Κ. Ντικ» και τα επεισόδια είναι σε παραγωγή των Ρόναλντ Μουρ (Battlestar Galactica) και Μάικλ Ντίνερ.

Μεταξύ άλλων, το έργο του Φίλιπ Ντικ περιλαμβάνει εμβληματικά έργα όπως το The Man in the High Castle, A Scanner Darkly και το Ηλεκτρικό Πρόβατο (Do Androids Dream of Electric Sheep?) που απετέλεσε και τη βάση του Blade Runner του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Κάθε επεισόδιο θα είναι αυτοτελές. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποια από τα έργα του Φίλιπ Ντικ θα μεταφερθούν στη μικρή οθόνη, ωστόσο ο παραγωγός Ρ.Μουρ άφησε να εννοηθεί ότι θα επιλεγούν κάποια από τα πολλά διηγήματα του συγγραφέα. «Τα διηγήματά του αποτελούν θησαυροφυλάκιο υλικού για καλλιτέχνες και νομίζω ότι το πρότζεκτ θα είναι συναρπαστικό» είπε χαρακτηριστικά ο Μουρ.

Η σειρά «θα δείχνει το προφητικό όραμα του Φίλιπ Ντικ.

«Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό όνειρο που γίνεται πραγματικότητα» είπε ο Μπράιαν Κράνστον. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα διερευνήσουμε και θα αναπτύξουμε τα αιώνια θέματα που συναντά κανείς στο υπέροχο έργο αυτής της λογοτεχνικής αυθεντίας» πρόσθεσε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024