
«A Bola»: «Ο ΠΑΟΚ θέλει στον πάγκο του τον Μιγκέλ Λεάλ»
Με τον πάγκο του ΠΑΟΚ συνδέουν οι Πορτογάλοι το μέλλον του Μιγκέλ Λεάλ. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της πορτογαλικής εφημερίδας «A Bola», ο προπονητής της Μορειρένσε βρίσκεται στην λίστα της ελληνικής ομάδας.
Με τον πάγκο του ΠΑΟΚ συνδέουν οι Πορτογάλοι το μέλλον του Μιγκέλ Λεάλ. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της πορτογαλικής εφημερίδας «A Bola», ο προπονητής της Μορειρένσε βρίσκεται στην λίστα της ελληνικής ομάδας.
«Το μέλλον του Μιγέλ Λεάλ μπορεί να περάσει μέσα από την Ελλάδα. Εχοντας ολοκληρώσει το συμβόλαιό του, ο προπονητής της Μορειρένσε, σύμφωνα με την A Bola, είναι στην λίστα των υποψηφίων για νa διαδεχθούν τον Βλάνταν Ίβιτς, που οδήγησε τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης στην 4η θέση στο πρωτάθλημα.
Ο 51χρονος προπονητής , είναι πιθανό να δοκιμάσει την πρώτη εμπειρία του στο εξωτερικό , σε ένα σύλλογο που έχει εξετάσει επίσης τις περιπτώσεις δύο άλλων Πορτογάλων, του Πάουλο Φονσέκα και του Σέρζιο Κονσεϊσάο. Μετά δύο χρόνια στην Μορειρένσε και έχοντας ένα αξιόλογο πέρασμα από την Πεναφιέλ , ο Μιγκέλ Λεάλ εξετάζεται επίσης από Ρίο Άβε και Μποαβίστα,» αναφέρει χαρακτηριστική η ιστοσελίδα της πορτογαλικής εφημερίδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γάζα: Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ απευθύνεται σε εταιρεία του Ντουμπάι για την ανοικοδόμηση
- New York Times: Κανένα έθνος δεν γλιτώνει από αυτόν τον πόλεμο – Φόβοι για «φαινόμενο-ντόμινο»
- Βανδαλισμός σε Παιδική Χαρά στο Φραγκοπήγαδο
- Βουλή: Αύριο η ψηφοφορία για τις άρσεις ασυλίας 13 βουλευτών της ΝΔ – «Πυρά» αντιπολίτευσης κατά κυβέρνησης και Γεωργιάδη
- Φωτιά σε εταιρεία ανακύκλωσης στην Θεσσαλονίκη – «Κλείστε πόρτες και παράθυρα»
- Ποδοσφαιριστής επιζών της τραγωδίας του Κραν Μοντανά υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο (pics)




