Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σεθ Ρόγκεν φέρνει στη μικρή οθόνη το «Preacher»

Ο Σεθ Ρόγκεν φέρνει στη μικρή οθόνη το «Preacher»

...

Αγγελική Στελλάκη

Στις 22 Μαΐου ξεκινά να προβάλλεται στο AMC η σειρά Preacher σε παραγωγή Σεθ Ρόγκεν, Έβαν Γκόλντμπεργκ και Σαμ Κέιτλιν. Η σειρά βασίζεται στο κόμικ των Γκαρθ Ένις και Στιβ Ντίλον.

Τον Σεθ Ρόγκεν τον γνωρίζουμε περισσότερο μέσα από τις κωμωδίες του (Knocked Up, The Interview, This is the End), αλλά το πρότζεκτ με το οποίο ήταν παθιασμένος ήταν η μεταφορά του κόμικ Preacher στην μικρή οθόνη.

Στο κόμικ της DC/Vertigo, ένας ιερέας μιας μικρής πόλης έχει καταληφθεί από ένα ισχυρό πλάσμα που έχει φύγει από τον παράδεισο. Μαζί με την πρώην σύντροφό του και ένα βαμπίρ πραγματοποιούν ένα ταξίδι για να βρουν τον Θεό.

Ένας εκ των παραγωγών είναι και ο Νιλ Χ.Μόριτς (που υπογράφει την επιτυχία Prison Break, μεταξύ άλλων). Μιλώντας στο in.gr, ο Νιλ Μόριτς είχε δηλώσει ενθουσιασμένος από το πρώτο επεισόδιο, τονίζοντας ότι ο Σεθ Ρόγκεν παραμένει πιστός στο πνεύμα του κόμικ. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Ντόμινικ Κούπερ.

Συγκεκριμένα, ο Μόριτς είπε για το Preacher: «Είναι άρρωστο και διαταραγμένο! Είναι τέλειο! Ο Γκαρθ Ένις ήρθε στο σετ και το λάτρεψε».

Όσο για τη συμμετοχή του Σεθ Ρόγκεν, ο παραγωγός σημείωσε: «Όταν έκανα το Green Hornet με τον Σεθ, ετοίμαζα παράλληλα το The Preacher σαν ταινία με κάποιους άλλους ανθρώπους. Τελικά αποφασίσαμε ότι θα ήταν καλύτερο για την τηλεόραση. Ρώτησα τον Σεθ αν ήθελε να το σκηνοθετήσει και μου είπε: «Μου κάνεις πλάκα; Αυτό είναι το όνειρό μου!» Σε κάποια στιγμή υπήρχε πιθανότητα να μην μπορεί να κάνει ταυτόχρονα άλλες ταινίες και το Preacher και θα έπρεπε να διαλέξει. Και είπε: «Εάν χρειαστεί, θα αφήσω άλλες δουλειές για να κάνω το Preacher»».

Αν και ο πιλότος δεν έχει προβληθεί ακόμα, οι πρώτες κριτικές είναι μάλλον θετικές. Το Indiewire σημειώνει ότι είναι μια «πιο αξιοπρεπής και διασκεδαστική πρόταση από ότι περίμενε κανείς», τονίζοντας ότι ο χαρακτήρας που κλέβει την παράσταση είναι o Κάσιντι, ένα ηδονιστικό ιρλανδέζικο βαμπίρ, βοηθός του ιερέα Τζέσε Κάστερ.

Η πρώτη σεζόν της σειράς έχει δέκα επεισόδια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024