
Αισιόδοξος ο Σόιμπλε για συμφωνία με την Ελλάδα
Καλές προοπτικές για μια σύντομη συμφωνία σε ό,τι αφορά την Ελλάδα βλέπει Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα επιτευχθεί συμφωνία στις επόμενες δύο εβδομάδες, ενώ δήλωσε αισιόδοξος και σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του ΔΝΤ.
Καλές προοπτικές για μια σύντομη συμφωνία σε ό,τι αφορά την Ελλάδα βλέπει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Ο κ. Σόιμπλε, σύμφωνα με δηλώσεις βουλευτών των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) και των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU), που συμμετείχαν στην σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, στην γερμανική υπηρεσία του Πρακτορείου Reuters, εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα επιτευχθεί συμφωνία στις επόμενες δύο εβδομάδες, ενώ δήλωσε αισιόδοξος και σε ό,τι αφορά την συμμετοχή του ΔΝΤ στο γ’ πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Φουρνιέ είδε Γαλλία – Παραγουάη και είχε πράγματα να πει… για την Άρσεναλ! (pics)
- Ιράν: Πλήθος κόσμου στην προσευχή στη μνήμη του αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ
- Φορολογικές δηλώσεις: Υποβλήθηκε αριθμός ρεκόρ 10 ημέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας
- Στο Καλλιμάρμαρο η γιορτή του επί κοντώ: Fly Athens 2026 με Καραλή, Στεφανίδη και θρύλο Λαβιλενί
- Μαρίζα Κωχ: Ξανά στη σκηνή μετά το σοβαρό ατύχημα της – Θα φορέσει το φόρεμα της Eurovision του 1976
- Επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες- «Σημαντικό να βρούμε από πού ξεκίνησαν και πού πήγαν»
