«Απαγορευτικό» Κοντονή στη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου στις 15 Μαΐου, καθώς ο υφυπουργός αθλητισμού ξεκαθάρισε πως δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. «Η ΕΠΟ μπορεί να όρισε τον τελικό στις 15 του μήνα, αλλά αυτό απαγορεύεται με βάση την απόφασή μου της περασμένης Παρασκευής. Ο τελικός δεν πρόκειται να γίνει στις 15 Μαΐου», τόνισε ο Σταύρος Κοντονής.
«Απαγορευτικό» Κοντονή στη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου στις 15 Μαΐου, καθώς ο υφυπουργός αθλητισμού ξεκαθάρισε πως δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.
«Η ΕΠΟ μπορεί να όρισε τον τελικό στις 15 του μήνα, αλλά αυτό απαγορεύεται με βάση την απόφασή μου της περασμένης Παρασκευής. Ο τελικός δεν πρόκειται να γίνει στις 15 Μαΐου», τόνισε ο Σταύρος Κοντονής στην εφημερίδα «SportDay».
Το ερώτημα τώρα είναι πότε θα οριστεί ο τελικός του κυπέλλου, από τη στιγμή που οι εγχώριες διοργανώσεις θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Μαΐου για να μπορέσουν οι διεθνείς να ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες για το EURO της Γαλλίας.
Από την πλευρά του Υφυπουργού θεωρούν την αναφορά διεξαγωγής του τελικού «με τους ίδιους όρους» ως απόφαση της ΕΠΟ να μην ορίσει η ΚΕΔ ως βοηθούς του Σιδηρόπουλου την ομάδα που τον συνοδεύει στα διεθνή παιχνίδια που διευθύνει, παρότι τέτοια δέσμευση έχει ληφθεί ενώπιον και της FIFA.
Ο Ζοζέ Μουρίνιο επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο επεσήμανε ότι έχει πρόταση ανανέωσης και από τη Μπενφίκα.
Μετά τη νίκη της με 29-27 στη Χαλκίδα, η Εθνική Ελλάδας φιλοξενείται από την Ολλανδία στη ρεβάνς των πλέι οφ για την πρόκριση στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα χάντμπολ των ανδρών.
Πάει να σπάσει κάθε παγκόσμιο ρεκόρ... αποτυχίας η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία το βράδυ του Σαββάτου έχασε στον τελικό του ασιατικού Champions League 2 - Κλάμα στον πάγκο από τον Πορτογάλο.