
Μαρτυρία για Σουμάχερ: «Επιδεινώθηκε η υγεία του, μόνο ένα θαύμα μπορεί να σωθεί»
Δημοσιεύμα στην Αμερική αλλά και τον ιταλικό Τύπο, ανέφεραν ότι η κατάσταση της υγείας του Γερμανού οδηγού της F.1, Μίκαελ Σουμάχερ έχει χειροτερεύσει.
Δημοσιεύμα στην Αμερική αλλά και τον ιταλικό Τύπο, ανέφεραν ότι η κατάσταση της υγείας του Γερμανού οδηγού της F.1, Μίκαελ Σουμάχερ έχει χειροτερεύσει.
Επικαλούνται μαρτυρία νευροχειρούργου, που ζήτησε ανωνυμία, και τόνισε ότι μόνο «ένα θαύμα μπορεί να τον σώσει». Σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα «newseveryday.com» και την Corriere dello Sport, η κατάσταση του Σουμάχερ,που έχει χάσει βάρος και από 75 κιλά είναι πλέον 45 κιλά, επιδεινώνεται και κινδυνεύει να πεθάνει.
Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής υπέστη ατύχημα στο σκι, το Δεκέμβριο του 2013 και ήταν σε τεχνητό κώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην κατοικία του στην Ελβετία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέες κυρώσεις για την Κούβα, τον πρόεδρο Ντίαζ-Κανέλ και την οικογένεια Κάστρο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Βρείτε «με ένα κλικ» πού είναι ο φάκελος
- Ανώτατο Δικαστήριο: Το Ισραήλ οφείλει να επιτρέψει στον Ερυθρό Σταυρό να επισκεφθεί Παλαιστίνιους κρατουμένους
- Diamond League Ρώμης: Στη δεύτερη θέση ο Τεντόγλου (vid)
- Γιορτή σήμερα 5 Ιουνίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]






