Μαρτυρία για Σουμάχερ: «Επιδεινώθηκε η υγεία του, μόνο ένα θαύμα μπορεί να σωθεί»
Δημοσιεύμα στην Αμερική αλλά και τον ιταλικό Τύπο, ανέφεραν ότι η κατάσταση της υγείας του Γερμανού οδηγού της F.1, Μίκαελ Σουμάχερ έχει χειροτερεύσει.
Δημοσιεύμα στην Αμερική αλλά και τον ιταλικό Τύπο, ανέφεραν ότι η κατάσταση της υγείας του Γερμανού οδηγού της F.1, Μίκαελ Σουμάχερ έχει χειροτερεύσει.
Επικαλούνται μαρτυρία νευροχειρούργου, που ζήτησε ανωνυμία, και τόνισε ότι μόνο «ένα θαύμα μπορεί να τον σώσει». Σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα «newseveryday.com» και την Corriere dello Sport, η κατάσταση του Σουμάχερ,που έχει χάσει βάρος και από 75 κιλά είναι πλέον 45 κιλά, επιδεινώνεται και κινδυνεύει να πεθάνει.
Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής υπέστη ατύχημα στο σκι, το Δεκέμβριο του 2013 και ήταν σε τεχνητό κώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην κατοικία του στην Ελβετία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παναθηναϊκός: Δεν παίζουν κόντρα στη Μύκονο Betsson οι Ναν και Φαρίντ
- «Συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Γιούρτσεβεν»
- Χωρίς Φουρνιέ, Μιλουτίνοφ και Γουόκαπ στη Ρόδο ο Ολυμπιακός
- Μουρίνιο: «Μου έκανε πρόταση ανανέωσης η Μπενφίκα, αλλά…»
- Μουρ: «Λατρεύω το ελληνικό φαγητό – Ο Τρινκιέρι είναι ξεχωριστός προπονητής»
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί – Μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα» (vid)
- Ισραηλινά ΜΜΕ: «Θα παραιτηθεί ο Αταμάν όπως υποσχέθηκε;»
- Ποιος είναι ο DJ που έρχεται στο ΟΑΚΑ για το Final Four της Euroleague (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jon-t-jonsson-311815878-18206356-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442